fbpx

ORTHOMOLECULAIR VOEDINGSADVISEUR

Gespecialiseerd in voeding voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Met mijn hart en ziel begeleid ik moeders in het maken van bewuste voedingskeuzes voor hun kind(eren). Keuzes die het kind steunen in zijn/ haar fysieke en mentale ontwikkeling en bij de levensstijl van het gezin passen.
Op een manier die gekenmerkt is door rust en genieten. Genieten van elkaar en de dingen waar jij en je gezin van houden.
De gezondheid en het welzijn van jouw kind staan voor mij centraal. Ik ben objectief en volledig onafhankelijk van baby en kindervoeding producenten.

Mijn focus ligt op

 • Smaakontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters
 • Gezonde en makkelijke recepten (alles staat binnen max. 30 minuten op tafel)
 • Bewuste productkeuzes
 • Gezelligheid aan eettafel en
 • Invloed van voeding op groei en ontwikkeling van kinderen

Wil je meer over mij weten?
Volg me dan op Instagram

Lees Verder
KATE FOLTYNSKA-7_website
Kate Life coach voor moeders met kinderen van 0 - 7 jaar en trotse mama van mijn twee kleine helden Jasper (2015) & Daan (2016) en mijn lief sterrenkindje

Niet alle helden dragen capes

…moeders zijn de echte superhero’s!

Ik wil graag even stil staan samen met je, in de hektik van de dag. Laat ons even stil staan bij wat wij vrouwen voor elkaar krijgen. Iets waanzinnigs namelijk: het grootste wonder op deze wereld.

In onze lichamen kan gewoon leven groeien, een wezentje dat wij tijdens de zwangerschap volledig met ons eigen lichaam voeden (en ook eventueel daarna tijdens de borstvoeding).  Dat is toch echt TE GEK, vind je niet?

Ik vind oprecht dat moeders de grootste superhero’s zijn! #sorrynotsorry Elsa, Nijntje, Spiderman, Brandweerman Sam of wie dan ook 😉

Maar dan gebeurt het: de kraamhulp neemt afscheid en dan sta je daar, met je meest kostbare bezit. Zonder handleiding. Je hebt al snel in de gaten dat je leven 180 graden gedraaid is. En met heel je hart wil je de allerbeste moeder zijn voor je kind.

Je wilt niets liever dan dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen en gezond kan opgroeien. Daar voel jij je verantwoordelijk voor.  Voeding speelt daar een belangrijke rol in.

 • Maar hoe kan je je kind optimaal ondersteunen in haar/ zijn groei en ontwikkeling?
 • Hoe kan je je kind een gezonde basis voor het leven bieden zonder urenlang in de keuken te staan?
 • En hoe dan, als een groot deel van alle producten die baby’s en kinderen vaak eten bomvol geraffineerde suikers en andere ingrediënten zitten die niet bevorderlijk zijn voor de gezondheid van je kind: babykoekjes, appelstroop, diksap en zelfs producten waar je het niet zou verwachten zoals A-merk babypapjes, krentenbollen, pindakaas, kinderdrankjes, ketchup en zelfs cracottes!?

ALLÉÉN BIJ LittleFoodLover

…krijg je deze zes harde garanties

 • ONAFHANKELIJKHEID Garantie
  Ik ben objectief en volledig onafhankelijk van baby en kindervoeding producenten.
 • IK-SNAP-HELEMAAL-DAT-JE-GEEN-TIJD-HEBT Garantie
  Alles waarmee ik je inspireer is makkelijk en tijdbesparend. Alle recepten staan binnen maximaal 30 minuten op tafel.
 • JOUW KINDJE STAAT CENTRAAL Garantie
  De gezondheid en het welzijn van jouw kind hebben voor mij hoogste prioriteit.
 • KWALITEIT Garantie
  De 100% biologische product variatie die ik aan je voorstel bevat gegarandeerd geen geraffineerde suikers, geen kunstmatige zoetstoffen, geen of heel weinig zout, geen onnodige E-nummers en is geproduceerd met respect voor mens en milieu. In mijn keuze laat me niet beïnvloeden door sponsoring.
 • FEELGOOD Garantie
  Je volgt geen trends maar maakt bewuste keuzes die bij de levensstijl van jullie gezin passen. Je ontdekt feiten over voeding, maar op een luchtige manier. Weg van onzekerheid, op naar meer rust en volop genieten.
 • THE PAST IS HISTORY Garantie
  Ook heb je op voedingsgebied voor je kind(eren) wellicht keuzes gemaakt die je nu niet meer achter staat, het is oké. Omdat ik ervan overtuigd ben dat wij de beste keuzes maken die we op dat moment kunnen maken. En zonder leermomenten en ervaringen zouden we nu niet staan waar we nu staan. Zie het daarom als cadeau. Je kunt erop vertrouwen dat ik er geen oordeel over heb.
 • GOEDGEKEURD DOOR BABY’S EN PEUTER’S Garantie
  Alles maar ook echt alles waar ik jou mee inspireer is getest door de meest kritische jury: de lieve kinderen van moeders die begeleid en mijn eigen kinderen

TIJDENS DE EERSTE LEVENSJAREN VAN EEN KIND
WORDT DE BASIS GELEGD
VOOR EEN GOED OF SLECHT EETPATROON
VOOR HET HELE LEVEN.

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de voedingskeuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Mijn kinderen krijgen nu lekker én gezond eten. En omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert tijd op. Het betekent dat ik niet eerst hoef na te denken of het gezond is, of het voedzaam is, of het allemaal klopt wat er op de verpakking staat.”

Hoe kan ik jou helpen?

FOCUS CALL (1-OP-1)

Wil je in een 1-op-1  (video) call van 1 uur helemaal focussen op de meest belangrijke thema’s om van je kind een makkelijke eter te maken? En mij alle vragen stellen die je hebt over voeding voor je kind(eren)?

Voorafgaande aan ons gesprek win ik graag aan de hand van een vragenformulier informatie in over de levensstijl van jullie gezin en plan tijd in om je antwoorden te bestuderen als voorbereiding op ons gesprek.
Zo kunnen wij hier tijdens het gesprek verder op in gaan en hoeven we geen tijd meer te spenderen om de algemene situatie te schetsen tijdens de call.

 

Na afloop van onze 1-OP-1 FOCUS CALL:

 • Heb je inzichten gewonnen en tips gekregen die bewuste keuzes op voedingsgebied voor je kind vele male makkelijker maken.
 • Kun je er direct mee aan de slag.
DEEP DIVE TRAJECT (1-OP-1)

Wil je uitgebreid advies hoe je je kind een gezonde basis voor het leven kan bieden zodat jouw kind er het hele leven profijt van heeft?

In zes 1-op-1 (video) sessies zoomen wij helemaal in op jullie unieke gezinssituatie. Elke sessie is helemaal afgestemd op jou en je kind(eren) en staat in het teken van een van de vijf thema’s die cruciaal zijn om van je kind een makkelijke eter te maken. Deze vijf thema’s vormen de basis voor een een gezond en gevarieerd eetpatroon van je kind.

Voorafgaande aan ons 1e gesprek win ik graag aan de hand van een vragenformulier informatie in over de levensstijl van jullie gezin en plan tijd in om je antwoorden te bestuderen als voorbereiding op ons gesprek.
Zo kunnen wij hier tijdens het gesprek verder op in gaan en hoeven we geen tijd meer te spenderen om de algemene situatie te schetsen tijdens de call.

 

Na afloop van het 1-OP-1 DEEP DIVE TRAJECT:

 • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de smaakontwikkeling van je kind optimaal kunt bevorderen.
 • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Heb je een voedingsplan die focust op het belangrijkste wat er is: de gezondheid van je kind.
 • Maak je bewuste voedingskeuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt. Zonder urenlang in de keuken te staan. Simpelweg omdat wij moeders al druk genoeg zijn.
 • Je voelt je zeker in je keuzes en laat je niet (meer) onzeker maken door trends, misleidende teksten op productverpakkingen of meningen van anderen.
 • Je kind krijgt alle belangrijke voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor zijn/ haar groei en ontwikkeling.
 • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen.
 • Krijg jij alle tips en handvatten in een digitaal, goed gestructureerd, persoonlijk e-book van mij. Zodat jij alles gemakkelijk terug kunt lezen en niets hoeft mee te schrijven tijdens onze 1-op-1 sessies.
ABOVE & BEYOND TRAJECT (1-OP-1)

Wil je één half jaar lang 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid?

Het ABOVE & BEYOND TRAJECT bestaat uit 9 (video) coachingsgesprekken van 1 uur.

Je profiteert uiteraard van alle voordelen uit het DEEP DIVE TRAJECT en duiken wij tijdens de laatste 3 sessies nog dieper in op een gezond eetpatroon voor je kind(eren).

Daarnaast kom ik een dagdeel naar jou toe en wij gaan samen naar jouw supermarkt of natuurwinkel. Binnen het assortiment van jouw vertrouwde winkel leer ik je waarop je mag letten als je bewuste productkeuzes wilt maken en je kind variatie op voedingsgebied wilt bieden.

De eerste 8 weken spreken wij elkaar om de week, daarna 1 x per maand. Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn. Daarnaast krijg je recepten en productadviezen van mij, die je helpen om een gezonde maaltijd voor je kind op tafel te zetten, zonder urenlang in de keuken te staan.

Na elke sessie ontvang je een verslag van mij met de besproken onderwerpen en aan het einde van het traject maak ik een goed gestructureerd persoonlijk e-book voor je zodat je alles op je gemak terug kan lezen.

 

Na afloop van het 1-OP-1 ABOVE & BEYOND TRAJECT:

 • Voel je je zeker in je keuzes, bent gemotiveerd en trots op jezelf dat je bewust bezig bent met gezonde voedingskeuzes voor je kind. Het grootste cadeau die je je kind ooit kunt geven voor nu en later.
 • Je kind krijgt alle belangrijke voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor zijn/ haar groei en ontwikkeling.
 • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de smaakontwikkeling van je kind optimaal kunt bevorderen.
 • Maak je bewuste voedingskeuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt. Zonder urenlang in de keuken te staan. Simpelweg omdat wij moeders al druk genoeg zijn.
 • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in jullie huidige leven.
 • Heb je een voedingsplan die focust op het belangrijkste wat er is: de gezondheid van je kind.
 • Je voelt je zeker in je keuzes en laat je niet (meer) onzeker maken door trends, misleidende teksten op productverpakkingen of meningen van anderen.
 • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen.
 • Krijg jij alle tips en handvatten in een digitaal, goed gestructureerd, persoonlijk e-book van mij. Zodat jij alles gemakkelijk terug kunt lezen en niets hoeft mee te schrijven tijdens onze 1-op-1 sessies.

COMMUNITY

Word nu gratis lid en je wordt als eerste getipt over:

 • Hoe je je kind een gezonde start in het leven kan bieden
 • Inspiratie hoe je van je kind een goede eter kan maken
 • Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezonde kindervoeding
Word nu gratis lid en word dan als eerste getipt over: