fbpx

Hanneke Klein Ikink

Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)

(Groenlo, Gelderland)

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Aan zich was ik al redelijk bewust van gezonde voeding en heb er inmiddels ook al een aantal boeken over gelezen. Maar toch vond ik het heel lastig om toe te passen.

Vanwege het investeringsbedrag twijfelde ik eerst een beetje, maar volgde uiteindelijk mijn buikgevoel en schreef me in voor het 1-op-1 traject met Kate.

Wat fijn is dat Kate voorafgaand aan het eerste gesprek met een formulier werkt waar ik al informatie kon delen over ons eetpatroon en voorkeuren. Zo wisten we ook beiden waar we starten en konden we tijdens onze afspraken volledig focussen op nieuwe kennis, tips en inspiratie.

Ik vind Kate als persoon heel fijn. Zij is een hele warme persoonlijkheid en heel eerlijk dus ook echt iemand waar ik me bij op mijn gemak voel. Zij was er om te helpen zonder oordeel. Dus maakt niet uit waar we nu staan, het gaat erom waar we naartoe willen.

Ik weet nu waar ik terecht kan voor de gezonde producten en hoe makkelijk ik dat eigenlijk in het dagelijkse leven toe kan passen. Ook kon ik etiketten voor de eerste keer veel beter lezen en merkten wij als gezin direct hoeveel energieker wij ons voelden door gezonder te gaan eten.

Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de voedingskeuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden. Dit is zo waardevol!

Op feestjes mogen mijn kinderen alles eten en drinken wat zij willen en op het laatste kinderfeestje stonden er allemaal pakjes drinken op tafel. Maar mijn zoontje vroeg om water, wat was ik toen trots op hem. Trots, dat hij zelf deze bewuste keuze maakte. Het maakte hem dus niets uit wat andere kinderen dronken, hij heeft een eigen keuze gemaakt en dat is wat ik mijn kinderen ook mee wil geven: dat zij hun eigen bewuste keuzes maken.

 

LEES MEER ERVARINGEN >>