fbpx
Mindful Mom Playbook

Vind jij het belangrijk om je kind te leren om in oplossingen te denken in plaats van belemmeringen? Wil je je kind meegeven dat het fouten mag maken en de veerkracht van je kind vergroten? Hiervoor is het ontwikkelen van een groeimindset essentieel.

Het MINDFUL MOM PLAYBOOK helpt jou op een speelse, luchtige manier om de groeimindset van je kind te vergroten. Jullie gaan samen bewust van de kleine dingen genieten en de verbinding tussen jou en je kind wordt hierdoor versterkt.

Het playbook zit boordevol inzichten, tips & spelletjes waarmee jij je kind op een makkelijke manier kan helpen om nu en ook later goed met angsten en tegenslagen om te gaan.

Perfect voor tijdens de kerstvakantie (voor moeders met kinderen van 2 t/m 8 jaar)

Het MINDFUL MOM E-PLAYBOOK

voor slechts € 9,70 

Geïnterviewd door:

Media exposure

VIDEOTRAINING

IN 4 KORTE VIDEO STAPPEN DE HARMONIE BEWAARD TIJDENS DE DECEMBER MANIA

(en ja, ook als je op dit moment laag in je energie zit of meer ‘strijd’ met je kind hebt dan dat je eigenlijk zou willen ;-))

Want kan je je nog herinneren aan het idyllische plaatje dat je over de feestmaand had voordat je kinderen kreeg?

Iedereen aan het genieten van en met elkaar. Harmonie.

Echt een feest van liefde en verbondenheid.

Maar dan kwam de REALITY CHECK:

Overdrukke of overprikkelde kinderen die van de kleinste dingen een drama maken.

Kinderen die in deze voor hun leuke maar ook spannende tijd vaak uitdagender gedrag vertonen en/ of meer moeite hebben met slapen (met alle gevolgen van dien).

Wat als ik je vertel dat je wél veel meer rust en harmonie in je gezin kan brengen tijdens de decembermaand? En dat zelfs op een speelse, makkelijke manier in slechts 4 video’s van maximaal 4 minuten.

Je gaat tijdens de videotraining o.a. ontdekken:

 Wat je het beste kan doen als je kind heel druk of overprikkeld is
 Hoe jij je energie kan opladen, zonder er maar één minuut extra tijd voor in te moeten plannen
 Wat je kan doen zodat je kind beter luistert &
 Hoe je het beste met (heftig) gedrag en emoties van je kind om kan gaan

Je investering bedraagt slechts € 12

Positief ouderschap mastery

ONLINE PROGRAMMA + 1-OP-1 COACHING SESSIE + TWEEWEKELIJKSE VRAAG & ANTWOORD SESSIES

Wil je je kind positief opvoeden? En ben je klaar voor meer balans tussen werk, gezin & tijd voor jezelf?

Herken jij dit?

 • Dat welbekende lontje is vaak een stuk korter dan dat je eigenlijk zou willen. Regelmatig hoor je jezelf tegen je kinderen snauwen of is je partner de sjaak. En daar kun je je achteraf enorm schuldig over voelen.
 • Je vraagt je af hoe anderen toch al die ballen in de lucht houden terwijl het voor jou voelt alsof je op alle vlakken tekort schiet. Je snakt naar rust in je hoofd, rust in je gezin en tijd voor jezelf.
 • Je merkt op dat je kinderen steeds vaker je gedrag kopiëren of erg opstandig zijn. Dit heeft een negatieve invloed op de sfeer bij jullie thuis.

 • Je wilt je kind zo graag optimaal steunen in zijn ontwikkeling. Maar je energieniveau is vaak net voldoende om de dag door te komen. In de avond lig je vaak languit op de bank te Netflixen terwijl je met een schuin oog door je Instagram timeline heen scrolt. Op het moment dat jij je (vaak te laat) weer naar je bed sleept kun je hier flink van balen. Weer niks ‘nuttigs’ of leuks gedaan vanavond.

 

Maar het vinden van een fijne balans die voor jóu werkt lijk je maar niet te kunnen vinden. Je bent bang dat je niet de moeder voor je kinderen kunt zijn, die je zo graag wil zijn.

Welkom lieve mama. Je bent hier op de goede plek

Deze 12 weken gaan jouw leven transformeren. Van ‘van alles moeten’ naar meer innerlijke rust. Van ‘moeite om alle ballen in de lucht te houden’ naar genieten. Je ontdekt hoe je de moeder voor je kind kunt zijn die je wil zijn.

Niet door tijdelijk ‘symptomen’ te bestrijden, maar met blijvend resultaat. Op een luchtige, speelse manier ga jij (weer) volop genieten en de geduldige moeder worden die je wil zijn. In liefdevolle verbinding met je kinderen.

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY is een online programma, dat je lekker op je gemak kunt volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Het bestaat uit 7 modules en je hebt maar liefst 6 maanden toegang tot alle lessen. Ik sta 6 maanden lang om de week klaar om in een besloten Online Community op Facebook live al jouw vragen te beantwoorden. En daarnaast heb je ook nog drie 1-op-1 coaching sessies met mij waarin ik je help om je droomresultaat nog sneller te bereiken.

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY kan je lekker op je gemak volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Een groot gedeelte van het programma bestaat uit video- en audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

€ 87 incl. BTW x 6

Dit is slechts 21 per week!

of éénmalig
€ 497

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te helpen naar een leven waarin jij en je kinderen volop genieten!

 

JA, DIT WIL IK!

Voor 697 Euro (of 6 termijnen à 120 Euro) is het ook mogelijk om POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY als 1-op-1 programma te volgen. Hierbij begeleid ik je in 7 coaching sessies persoonlijk door de 7 essentiële stappen om de moeder voor je kind te worden die je graag wilt zijn. De coaching sessies vinden online of offline plaats, wat jij fijner vindt; offline = Valkenburg, Zuid-Holland.

Let op: Ik heb slechts een beperkt aantal plekken voor het 1-op-1 traject, vol = vol.

Plan je vrijblijvend & gratis KENNISMAKINGSGESPREK in via deze link: https://imaginesunshine.setmore.com

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de keuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert zo ontzettend veel energie op”

Is er een belangrijkere investering dan de gezondheid het het geluk van je kind?

...in mijn wereld niet

ALS MOEDER WIL JE NIETS LIEVER DAN DAT JE KIND GEZOND EN GELUKKIG IS.

Met mijn bewezen IMAGINE SUNSHINE methode help ik jou als moeder om jouw kind(eren) beter te begrijpen en ondersteunen zodat jij met meer energie van het moederschap kunnen genieten en de liefdevolle en energieke versie van jezelf kunt zijn.

Zodat jij op een relaxte, liefdevolle manier er bewust aan kan bijdragen dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets, waar je kind zijn hele leven profijt van heeft. Onbetaalbaar.

En dat zonder jezelf in allerlei bochten te wringen die voor jou niet fijn voelen.
Omdat ik je snap. Ik weet precies hoe het is als je continu tijd en/of energie tekort komt. Als je je geleefd voelt. Als je het gevoel hebt dat je het niet goed (genoeg) doet. 

Als je er klaar voor bent om dit nu op een liefdevolle manier te veranderen, dan scroll omhoog en kies een programma dat op dit moment het beste bij jou past. Heb je nog vragen of wil je dat ik met je meedenk? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Wil je graag bewuste keuzes maken

…is dit wat de IMAGINE SUNSHINE begeleiding je oplevert:

 • Jij gaat je kind helpen om volledig zichzelf te kunnen zijn en zich optimaal te ontwikkelen.
 • Je draagt er bewust aan bij dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets waar je kind voor de rest van zijn/ haar leven profijt van heeft.
 • Je krijgt boordevol inspiratie die je gemakkelijk kunt integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Je zintuigen worden zó geprikkeld dat je er volop van gaat genieten.
 • Je doorbreekt oude patronen die jou als moeder belemmeren.
 • Je leven wordt zo veel luchtiger dan dat het nu is.
 • Je ervaart een immens verschil in je energieniveau en krijgt tools en handvatten om je energie op een makkelijke manier te verhogen.

FAQ

Ik heb meerdere kinderen. Zijn de trajecten dan ook geschikt voor mij?

Zeker weten.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat kan.

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY:
– In 6 termijnen van 87 Euro. 1e termijn bij aanvangen 2e termijn bij start maand 2 ezv.

1-OP-1 COACHING:
– In 6 termijnen van 120 Euro. 1e termijn bij aanvangen 2e termijn bij start maand 2 ezv.

Zijn de trajecten uitsluitend voor moeders of ook voor vaders?

Ik heb er bewust voor gekozen om de community waarin de live q & a’s plaats vinden uitsluitend voor moeders toegankelijk te maken. Mijn motivatie hiervoor is dat ik gelijkgestemde bij elkaar wil brengen en ik de moeders alle ruimte wil geven om zich kwetsbaar op te kunnen stellen als zij dat willen. Ik vind het belangrijk om hun hiervoor een ‘veilige’ omgeving te bieden. Mijn ervaring is dat deze energie verandert in gemengde groepen.

Maar alle content uit het online programma en de 1-op-1 coaching sessie mag je ook samen met je partner doen als je dat wilt (ik heb een aantal klanten die dat doen maar het is zeker geen voorwaarde).

En uiteraard help ik lieve vaders graag in de vorm van gratis inspiratie en kunnen zij het 1-op-1 traject bij mij boeken.