fbpx
Wat ik graag wil dat mijn kinderen later aan mijn kleinkinderen over mij vertellen

Wat ik graag wil dat mijn kinderen later aan mijn kleinkinderen over mij vertellen

Ken je dat, dat je een quote of een stuk tekst voor de zoveelste keer leest, en dat het je opeens heel diep vanbinnen raakt?

Dat gebeurde onlangs bij mij toen ik in een post van ‘your lovely memory’ las waarin deze prachtige woorden stonden:

HERINNERINGEN DIE JE LATER WILT HEBBEN, MOET JE NU MAKEN!

Wat zijn eigenlijk de herinneringen die ik later wil hebben?

Wat zijn de ingrediënten voor een bezield leven? Dingen die er echt toe doen.

Wat wil ik graag dat mijn kinderen later aan mijn kleinkinderen over mij vertellen?

Ik begon te dagdromen…

In mijn dagdroom is mijn hele leven gekenmerkt door genieten en rust. Ik zie hoe de ogen van Luc, Jasper en Daan sprankelen van geluk. En de mijne. Elke dag.

Mijn ogen sprankelen, omdat ik me volledig door mijn hart laat leiden. Ik help en inspireer mensen en zie meer en meer moeders met hun kinderen genieten. Kinderen die smullen van gezond eten en die samen met hun ouders een feestje maken van gezond eten. Ik handel vanuit mijn gevoel, ik volg mijn hart en ik maak mijn dromen waar.

 

Maar opeens neemt het rationale deel in me het weer over. Mijn dagdromen worden plotseling doorbroken en alles wordt weer gerelativeerd tot de orde van de dag.

Niet verrassend, ik heb mijn hoofd namelijk lange tijd de regie over mijn leven gegeven. Maar inmiddels lukt het me vaker en vaker om me door mijn hart te laten leiden.

Ervoor te kiezen om even met alle liefde aan te horen wat mijn hoofd te zeggen heeft. Maar de regie dan weer terug te geven aan mijn gevoel.

En dat, juist dat luisteren naar mijn hart zorgt dat ik nu de herinneringen maak die ik later wil hebben. Die maakt dat mijn dagdromen geen dromen blijven maar stuk voor stuk realiteit worden. Dat ik mijn kinderen kan inspireren om voor hun dromen in te staan. En waar mijn kinderen aan mijn kleinkinderen waarschijnlijk later over zullen vertellen.

Een belangrijk onderdeel van het maken van mooie herinneringen was het schrijven van mijn GRATIS e-book met 5 PRAKTISCHE TIPS OM VAN JE KIND EEN GOEDE ETER TE MAKEN.

 

Ben jij een moeder die bewuste voedingskeuzes voor haar kind wil maken en samen wil genieten van lekker en gezond eten, dan hoop ik je hiermee te inspireren. Download mijn tips HIER.

Ken je andere moeders voor wie dit e-book interessant is? Dan vind ik het erg leuk als je hen onder dit bericht tagt of deze link naar hen doorstuurt: http://eepurl.com/dEfVaj

Heel veel liefs,

Kate

Related Posts