fbpx

GRATIS MINI MASTERCLASS – Verhoog je energieniveau in slechts 17 seconden per dag

GRATIS MINI MASTERCLASS – Verhoog je energieniveau in slechts 17 seconden per dag

GRATIS MINI MASTERCLASS – Verhoog je energieniveau in slechts 17 seconden per dag

 

1 7  s e c o n d e n  •  Langer heb je niet nodig om een ‘ochtendritueel’ te creëren dat je energielevel verhoogt.

Als ‘traktatie’ voor mijn verjaardag kom ik de rest van dit jaar elke maandag avond om 20.30 uur live op mijn Instagram account @imaginesunshine.nl en geef ik je een mini masterclass over positief ouderschap of energiebalans voor moeders cadeau.

Tijdens de gratis Mini Masterclass van afgelopen maandag deelde ik hoe je in 17 seconden na het wakker worden je energie voor de rest van de dag kunt verhogen. En dat zonder er je bed uit te hoeven. Hoe mooi is dat? 🙂

Wat ik bij veel moeders zie is dat zij met een hoofd vol to-do-lijstjes en/ of zorgen het bed ingaan. In de ochtend worden zij wakker met een net zo vol hoofd en zo gaat het vaak dag in dag uit.

Met de 17 seconden methode kan je deze energieslopende cirkel doorbreken.

Wat je doet is direct naar het wakker worden even 17 seconden erbij stil te staan hoe fijn je je bed vindt. Geniet er bijvoorbeeld van dat je zo een lekker zacht kussentje hebt. Of je warm dekentje. Of het dekbed in jouw lievelingskleur. Wat jij fijn vindt, het is jouw feestje. Ga het voelen. Voel en geniet van het zachte kussentje. 17 seconden lang.

Klinkt supersimpel en is het aan zich ook. Maar met groot resultaat als je het elke dag doet. Na een tijdje shiften je gedachten als het ware. Door je gedachten te richten op iets positiefs doorbreek je namelijk de energie zuigende cirkel die anders vaak steeds zwaarder aanvoelt en voor een nog korter lontje zorgt.

Houd vol. Ook als je wellicht merkt, dat je gedachten afdwalen. Of als je jezelf erop betrapt dat je al onbewust in een belemmerend gedachtepatroon terecht bent gekomen. Waarschijnlijk zit je dan al een tijdje in de energieslopende cirkel en heb je even nodig om deze te doorbreken.  Ga gewoon terug naar het genieten van je bed(dengoed). Geniet het liefst met alle zintuigen. 17 seconden lang. Het is zo de (kleine) moeite waard. Binnen no-time voel je de eerste veranderingen in je energielevel.

 

Klik HIER om de GRATIS MINI MASTERCLASS direct te bekijken. 

 

Veel kijkplezier en ik ben benieuwd wat het met je doet. Let me know.

 

 

Related Posts