fbpx

Een cadeau van onschatbare waarde

Een cadeau van onschatbare waarde

Een cadeau van onschatbare waarde

Elke dag krijgen wij een cadeau.

Ik heb mijn cadeau vanmiddag gekregen, op 6 februari om 12.30 uur om precies te zijn. Ontzettend dankbaar ben ik hiervoor.

Dankbaar dat deze mooie vrouw opeens voor mijn deur stond om een draaifauteuil op te halen die wij over hadden. Deze vrouw heeft een gehandicapte zoon, die rustig wordt van het draaien op een draaistoel.

Tranen van ontroering en dankbaarheid in mijn ogen toen ik haar berichtje las waarin zij dit met mij deelde. Ik ken deze vrouw verder niet, maar al toen ik het eerste korte berichtje van haar kreeg, wist ik dat zij een prachtig mens is. En toen ik de voordeur opendeed en haar liefdevolle, zachte en vrolijke glimlach zag, wist ik het 100% zeker. Nog voordat zij een woord had gezegd.

Hoe mooi is het toch dat iemand die je niet of amper kent, je zo diep kan raken en je kan inspireren. Zodat je met diegene direct verbondenheid voelt.

Elke keer dat ik eraan denk, zie ik haar met haar lieve zoon voor me. Ik zie hoe hij op de draaistoel zit en zij liefdevol naar hem kijkt. Hoe zij allebei genieten. Mijn dag kan niet meer stuk.

Heb jij je ook eens met iemand direct verbonden gevoeld, zonder dat jullie elkaar kenden? Ik ben benieuwd.

 

Liefs,

Kate

Related Posts