fbpx

Is er een belangrijkere investering dan de gezondheid van je kind?

...in mijn wereld niet

Hoe kan ik jou helpen?

DEEP DIVE TRAJECT

Wil je graag 6 maanden lang tweewekelijks door mij gecoacht worden in een groep met gelijkgestemde, lieve moeders? Lees dan snel verder…

 

 • Het DEEP DIVE TRAJECT vindt plaats in een besloten Online Community op Facebook waarin ik jou tweewekelijks intensief coach en ik om de week in een live vraag en antwoord sessie jouw vragen beantwoord.
 • Ik leer je hoe jij je kind een gezond eetpatroon aan kan leren. Een eetpatroon waar je kind zijn hele leven lang profijt van heeft. Op een manier waar JIJ je goed bij voelt en die bij jullie gezin past.
 • In de Deep Dive Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

 

Na afloop van het DEEP DIVE TRAJECT:

 • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de smaakontwikkeling van je kind optimaal kunt bevorderen.
 • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Heb je een voedingsplan die focust op het belangrijkste wat er is: de gezondheid van je kind.
 • Maak je bewuste voedingskeuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt. Zonder urenlang in de keuken te staan. Simpelweg omdat wij moeders al druk genoeg zijn.
 • Je voelt je zeker in je keuzes en laat je niet (meer) onzeker maken door trends, misleidende teksten op productverpakkingen of meningen van anderen.
 • Je kind krijgt alle belangrijke voedingsstoffen binnen die nodig zijn om goed te groeien en zich optimaal te ontwikkelen.
 • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen. En als je kind beter slaapt, dan slaap jij ook beter

 

Je investering bedraagt

€497 incl. BTW

of 6 x €97

 

JA, IK WIL INVESTEREN IN DE GEZONDHEID VAN MIJN KIND!

ABOVE & BEYOND TRAJECT

Wil je 6 maanden lang 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid en daarnaast van alle voordelen van het Deep Dive Traject profiteren?

 

 • Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn. Daarnaast krijg je recepten en productadviezen van mij, die je helpen om een gezonde maaltijd voor je kind op tafel te zetten, zonder urenlang in de keuken te staan.
 • Het ABOVE & BEYOND TRAJECT bestaat uit een tweewekelijkse begeleiding in de Deep Dive Online Community, een kick-start video call aan het begin van je traject en daarnaast zes 1-op-1 Skype coachingsgesprekken van 45 minuten.
 • Elk coachingsgesprek is helemaal afgestemd op jou en jouw gezin.
 • In de DEEP DIVE Online Community ontmoet je gelijkgestemde moeders die je het beste gunnen en steun bieden.

 

Je investering bedraagt

€1497 incl. BTW

of 6 x €310

JA, IK WIL INVESTEREN IN DE GEZONDHEID VAN MIJN KIND!

 

ABOVE & BEYOND – BETALING IN 1 KEER

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de voedingskeuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Mijn kinderen krijgen nu lekker én gezond eten. En omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert tijd op. Het betekent dat ik niet eerst hoef na te denken of het gezond is, of het voedzaam is, of het allemaal klopt wat er op de verpakking staat.”

Wil je graag bewuste keuzes maken

…is dit wat de LittleFoodLover begeleiding je oplevert:

 • Jij gaat je kind helpen om volledig zichzelf te kunnen zijn, zich optimaal te ontwikkelen en jij legt een gezonde basis waar je kind voor de rest van zijn/ haar leven profijt van heeft.
 • Je kindje heeft minder kans op overgewicht, diabetes, hart-, vaat-, darmziektes en tandbederf.
 • Je gaat op een simpele & unieke manier ontdekken welke keuzes op voedingsgebied het beste bij jullie levensstijl passen. Je krijgt veel inspiratie en tips van mij over ingrediënten, producten, het belang van productvariatie, recepten en veel veel meer.
 • Je krijgt boordevol inspiratie die je gemakkelijk kunt integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Je zintuigen worden zó geprikkeld dat je er volop van gaat genieten om je kind nieuwe en gezonde voeding aan te bieden
  Een goed gevoel omdat je kind het beste krijgt.
 • Ja zeggen tegen genieten van en met je kind.
 • Alle product- en receptinspiratie die ik je aanbied heeft vier dingen gemeen: vrij van geraffineerde suikers, voedzaam, lekker en tijdbesparend.

FAQ

Ik heb meerdere kinderen. Zijn de trajecten dan ook geschikt voor mij?

Zeker weten. Je betaald ook maar 1x en niet per kind.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat kan.

DEEP DIVE TRAJECT:
– In 6 termijnen van 97 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e termijn bij start maand 2, 3e termijn bij start maand 3, 4e termijn bij start maand 4, 5e termijn bij start maand 5 en 6e termijn bij start maand 6.

ABOVE & BEYOND TRAJECT:
– In 6 termijnen van 310 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e termijn een maand later, 3e termijn bij start maand 3, 4e termijn bij start maand 4, 5e termijn bij start maand 5 en 6e termijn bij start maand 6.

Ben ik bij jou ook aan het juiste adres als ik mijn kind allergisch is voor een bepaalde voedingsstof?

Jazeker.

Zijn de trajecten uitsluitend voor moeders of ook voor vaders?

Ik heb er bewust voor gekozen om het Deep Dive Traject en het Above & Beyond Traject uitsluitend voor moeders toegankelijk te maken. Mijn motivatie hiervoor is dat ik in de online community gelijkgestemde bij elkaar wil brengen en ik de moeders alle ruimte wil geven om zich kwetsbaar op te kunnen stellen als zij dat willen en hun hiervoor een ‘veilige’ omgeving te bieden. Mijn ervaring is dat deze energie verandert in gemengde groepen.

Maar uiteraard help ik lieve vaders graag in de vorm van een focus call of pakket van zes coachingsgesprekken.