fbpx

Is er een belangrijkere investering dan de gezondheid van je kind?

...in mijn wereld niet

INSTAGRAM CURSUS

Wil je graag in 6 dagen leren hoe je ervoor kan zorgen dat…

 • Je kind de voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft
  • om lekker in zijn vel te zitten,
  • om goed te slapen en
  • om zich gelukkig te voelen?
 • Je de kans op overgewicht en andere ‘welvaartsziekten’ bij je kind aanzienlijk kan verlagen?
 • Jij meer innerlijke rust ervaart?
 • Je patronen doorbreekt, die niet bevorderlijk zijn voor het eetgedrag van je kind(eren)?
 • Jij je kind bewust steunt in zijn/ haar ontwikkeling?

 

Voor wie & hoe?

 • Voor moeders met kinderen in de ‘twee is nee’ fase (ongeveer 1,5 – 3 jaar) of net daarvoor
 • Vanaf aanmelding 1 maand lang toegang om de 6 modules te bekijken
 • Volledig via je Instagram stories te volgen
 • Om de stories te kijken kost het je ongeveer 20 min/ dag
 • Elke module een opdracht die je dichterbij je doel brengt
 • Live vraag & antwoord sessie

 

Je investering bedraagt

€27

Volg me op INSTAGRAM

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de voedingskeuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Mijn kinderen krijgen nu lekker én gezond eten. En omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert tijd op. Het betekent dat ik niet eerst hoef na te denken of het gezond is, of het voedzaam is, of het allemaal klopt wat er op de verpakking staat.”

FAQ

Ik heb meerdere kinderen. Is de cursus dan ook geschikt voor mij?

Zeker weten. Je betaald ook maar 1x en niet per kind.

Hoe lang duurt deze cursus?

Je krijgt 5 werkdagen elke dag om 10.00 uur een reeks stories te zien. Die kun je in je eigen tempo kijken: ze blijven een maand staan. Om ze te kijken kost ongeveer 10-15 minuten per dag. Daarbij worden er elke dag foto’s geplaatst in de feed waarbij je kunt reageren op vragen en met de community kunt praten en onderling tips delen.

Hoeveel tijd kost de cursus?

10-15 minuten per dag stories kijken. Dat kun je doen in je eigen tempo: de stories blijven van de start van de cursus een maand staan in hoogtepunten. Plus een vraag & antwoord van ongeveer 1 uur, die kun je ook de hele maand nog nakijken.

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Je smartphone en een instagram account. Verder heb je niks nodig.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

T/m 11 mei (einde van de cursus). Vanaf 12 mei zijn namelijk alle onderdelen van de cursus nog een gehele maand lang terug te kijken; je hebt dus niets gemist, behalve dat je geen eigen vragen meer kan stellen voor de live vraag & antwoord sessie.

Is deze cursus uitsluitend voor moeders of ook voor vaders?

Ik heb er bewust voor gekozen om het uitsluitend voor moeders toegankelijk te maken. Mijn motivatie hiervoor is dat ik gelijkgestemde bij elkaar wil brengen en ik de moeders alle ruimte wil geven om zich kwetsbaar op te kunnen stellen als zij dat willen en hun hiervoor een ‘veilige’ omgeving te bieden.

Mijn ervaring is dat deze energie verandert in gemengde groepen.

Maar uiteraard help ik lieve vaders graag door middel van een 1-op-1 coach call.

Ben ik bij jou ook aan het juiste adres als ik mijn kind allergisch is voor een bepaalde voedingsstof?

Jazeker.