fbpx

Life coach voor moeders met kinderen van 0 - 7 jaar

Jij en je kind gezond en gelukkig

Met mijn hart en ziel help ik jou met mijn bewezen LittleFoodLover methode om je kind(eren) op alle drie de vlakken te voeden: body, mind en soul.

Mijn trajecten zijn gemaakt voor moeders die bewust willen bijdragen aan de gezondheid en het geluk van hun kind. En dat op een relaxte manier, met het gevoel dat jij het als moeder goed doet en ook jij meer energie krijgt dan dat je nu voor mogelijk acht.

Genieten van elkaar en de dingen waar jij en je gezin van houden, dat is wat ik jou en je kind van harte gun.

Wil je meer over mij weten?
Volg me dan op Instagram

Lees Verder
KATE FOLTYNSKA-7_website
Kate Life coach voor moeders met kinderen van 0 - 7 jaar en trotse mama van mijn twee kleine helden Jasper (2015) & Daan (2016) en mijn lief sterrenkindje

Niet alle helden dragen capes

…moeders zijn de echte superhero’s!

baby, moeder, mama, ouderschap, moederschap, positief ouderschap

Ik wil graag even stil staan samen met je, in de hectiek van de dag. Laat ons even stil staan bij wat wij vrouwen voor elkaar krijgen. Iets waanzinnigs namelijk: het grootste wonder op deze wereld.

In onze lichamen kan gewoon leven groeien, een wezentje dat wij tijdens de zwangerschap volledig met ons eigen lichaam voeden (en ook eventueel daarna tijdens de borstvoeding).  Dat is toch echt TE GEK, vind je niet?

Ik vind oprecht dat moeders de grootste superhero’s zijn! #sorrynotsorry Elsa, Nijntje, Spiderman, Brandweerman Sam of wie dan ook 😉

Maar dan gebeurt het: de kraamhulp neemt afscheid en dan sta je daar, met je meest kostbare bezit. Zonder handleiding. Je hebt al snel in de gaten dat je leven 180 graden gedraaid is. En met heel je hart wil je de allerbeste moeder zijn voor je kind.

Je wilt niets liever dan dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen en gezond kan opgroeien. Daar voel jij je verantwoordelijk voor.  Je wil je kind positief (op)voeden, actief eraan bijdragen dat je kind een zelfbewust, gelukkig kind is en blijft.

Maar hoe kan je je kind optimaal ondersteunen in haar/ zijn groei en ontwikkeling? Ik help jou om je kind bewust maar relaxed te voeden op alle drie de vlakken die essentieel zijn voor een gezond en gelukkig kind: body, mind & soul.

ALLÉÉN BIJ LittleFoodLover

…krijg je deze zes harde garanties

 • ONAFHANKELIJKHEID Garantie
  Ik ben objectief en volledig onafhankelijk van derde partijen.
 • IK-SNAP-HELEMAAL-DAT-JE-GEEN-TIJD-HEBT Garantie
  Alles waarmee ik je inspireer is makkelijk en tijdbesparend.
 • JOUW KIND STAAT CENTRAAL Garantie
  De gezondheid en het welzijn van jouw kind hebben voor mij hoogste prioriteit.
 • KWALITEIT Garantie
  Mijn trajecten zijn niet zomaar programma’s die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en ik beantwoord al je vragen met liefde.
 • FEELGOOD Garantie
  Je volgt geen trends maar maakt bewuste keuzes die bij de levensstijl van jullie gezin passen. Weg van onzekerheid en het gevoel van tekort, op naar meer rust en volop genieten.
 • THE PAST IS HISTORY Garantie
  Ook heb je voor je kind(eren) wellicht keuzes gemaakt waar je nu niet meer achter staat, het is oké. Omdat ik ervan overtuigd ben dat wij de beste keuzes maken die we op dat moment kunnen maken. En zonder leermomenten en ervaringen zouden we nu niet staan waar we nu staan. Zie het daarom als cadeau. Je kunt erop vertrouwen dat ik er geen oordeel over heb.

ALS JE DOET WAT JE DEED, KRIJG JE WAT JE KREEG.

– Albert Einstein

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de keuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert zo ontzettend veel energie op”

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn FOOD FOR BODY, MIND & SOUL & FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP trajecten zijn niet zomaar programma's die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en tijdens de gehele duur van het traject beantwoord ik al jouw vragen met liefde.

INSTAGRAM CURSUS

Wil je graag in 6 dagen de belangrijkste tools leren om om te gaan met de TWEE IS NEE fase van je kind? Lees dan snel verder…

Na afloop van de ‘TWEE IS NEE’ INSTAGRAM CURSUS weet je hoe je ervoor kan zorgen dat:

 • Je kind de voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft
  • voor een optimale gezondheid,
  • om goed te slapen en
  • om zich gelukkig te voelen
 • Je de kans op overgewicht en andere ‘welvaartsziekten’ bij je kind aanzienlijk kan verlagen
 • Je het gevoel krijgt dat je het goed doet
 • Je patronen doorbreekt, die niet bevorderlijk zijn voor het eetgedrag van je kind(eren)
 • Jij je kind bewust steunt in zijn/ haar ontwikkeling

 

Voor wie & hoe?

 • Voor moeders met kinderen in de ‘twee is nee’ fase (ongeveer 1,5 – 3 jaar)
 • Instappen op elk moment mogelijk (1 maand toegang tot alle content)
 • Volledig via je Instagram story hoogtepunten te volgen
 • Om de stories te kijken kost het je ongeveer 15 min/ dag
 • Elke dag een opdracht die je dichterbij je doel brengt
 • Live vraag & antwoord sessie
FOOD FOR BODY, MIND & SOUL

Wil je graag 4 maanden lang tweewekelijks door mij gecoacht worden in een groep met gelijkgestemde, lieve moeders? Lees dan snel verder…

Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject vindt plaats in een besloten Online Community op Facebook waarin ik jou tweewekelijks intensief coach en ik om de week in een live vraag en antwoord sessie jouw vragen beantwoord.

Met mijn bewezen LittleFoodLover methode help ik jou als moeder om je kind te voeden op alle drie de vlakken: BODY, MIND & SOUL.

Zodat jij op een relaxte, liefdevolle manier er bewust aan kan bijdragen dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets, waar je kind zijn hele leven profijt van heeft. Onbetaalbaar.

En dat zonder jezelf in allerlei bochten te wringen die voor jou niet fijn voelen.
Omdat ik je snap. Ik weet precies hoe het is als je continu tijd en/of energie tekort komt. Als je je geleefd voelt. Als je het gevoel hebt dat je het niet goed (genoeg) doet. 

Na afloop van het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject:

 • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de fysieke en mentale ontwikkeling van je kind positief kunt steunen.
 • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Maak je bewuste keuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt.
 • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen. En als je kind beter slaapt, dan slaap jij ook beter 😉

Ik begeleid je door de zes essentiële thema’s die de basis vormen voor een gezond en gelukkig kind.

Jouw FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject begint met een 1-op-1 kick-start Skype call met mij. Omdat ik het erg belangrijk vind om jou persoonlijk te leren kennen en meer over jou en je unieke gezin te ervaren.

Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject kan je lekker op je gemak kan volgen wanneer het jou het beste uitkomt en je bent maar liefst 4 maanden lid! Het grootste gedeelte van het traject bestaat uit video- en audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

 

VOOR WIE IS HET FOOD FOR BODY, MIND & SOUL TRAJECT GESCHIKT?

In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP

Wil je 4 maanden lang 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid en daarnaast onderdeel zijn van een groep gelijkgestemde, lieve moeders die elkaar steunen en upliften? Een groep, die ik tweewekelijks coach en waar je vragen kan stellen die je op dat moment hebt?

Hier lees je wat het 1-OP-1 FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT precies inhoud:

 • Je profiteert van alle voordelen van het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Traject en daarnaast begeleid ik je persoonlijk 1-op-1.
 • Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn.
 • Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT bestaat uit een tweewekelijkse begeleiding in de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community en vier 1-op-1 Skype coachingsgesprekken van 45 minuten.
 • Elk coachingsgesprek is helemaal afgestemd op jou en jouw gezin.
 • Daarnaast ontmoeten wij elkaar op een live workshop dag, samen met de andere lieve moeders uit het INNER CIRCLE traject.
 • In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je gelijkgestemde moeders die je het beste gunnen en steun bieden.

LET OP: wees er snel bij, ik heb namelijk maximaal 10 plekken voor het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP traject.

 

VOOR WIE IS HETFOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT GESCHIKT?

Als jij naast de coaching in de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community vier maanden lang 1-op-1 wil worden begeleid, is het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT de perfecte keuze voor jou.

In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

Ik vind het super belangrijk dat de energie van de groep juist is en dat de groep enorm bij elkaar past. En natuurlijk ook dat wij een match zijn.

Daarom wil ik je uitnodigen voor een gratis SOULFOOD GESPREK, waarin ik je sowieso 3 tips geef op het gebied van FOOD FOR BODY, MIND & SOUL voor je kind en wij elkaar vrijblijvend kunnen leren kennen om te bepalen of wij met elkaar in zee willen.

 

COMMUNITY

Word nu gratis lid en je wordt als eerste getipt over:

 • Hoe je je kind een gezonde start in het leven kan bieden
 • Inspiratie hoe je van je kind een goede eter kan maken
 • Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezonde kindervoeding
Word nu gratis lid en word dan als eerste getipt over: