fbpx

Stijl

Ik houd het vooral praktisch, vol concrete tips en voorbeelden van mijzelf, met veel interactie met het publiek.

Tarief

Mijn tarief als spreker ligt tussen de 250 tot 1.000 euro excl. BTW per opdracht. Afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Werkvorm

De werkvorm doen we in overleg. Meestal begint het met een paar interview vragen (ik heb een lijst met topicstarters), daarna een praktische lezing met veel tips of voorbeelden en afsluitend een Q&A met het publiek.

Expertise

Ik put uit mijn ervaring als life coach voor moeders met kinderen van 0 – 7 jaar en mijn ervaringsdeskundigheid als moeder van een peuter en een kleuter. Ik inspireer >500 moeders met de thema’s waar ik over spreek.

 

Klik HIER voor de algemene voorwaarden

VOORBEELDEN

 

Mijn 5 gouden ENERGY RECHARGE TOOLS: Wat werkt, wat niet? Superpraktisch en down-to-earth, met handige tips. Bijvoorbeeld hoe je in 17 seconden na het wakker worden je energie voor de hele dag kunt verhogen. Of hoe je van de driftbuien van je kind kunt genieten. Ja, je hoort het goed. Dat kan 😉

Positief ouderschap en hoe je de moeder voor je kind kan worden, die je altijd had willen zijn: Ik vertel over mijn eigen struggles als moeder, en hoe ik binnen een paar maanden de moeder voor mijn twee kleine kinderen werd, die ik altijd wilde zijn. Welke lessen heb ik geleerd? Welke stappen heb ik genomen? Waar laat je je vaak door tegenhouden, en hoe kun je door die blokkades heen breken?

 

Live geleide meditatie: Ik neem de deelnemers mee in een geleide meditatie, die direct meer verbondenheid creëert met de organisatie van het event en de deelnemers in ontvangstmodus zet voor de rest van de dag.

Q&A over topics: Ik vind het superleuk om langs te komen voor een interview of Q&A sessie met het publiek. Vaak krijg ik een mix aan vragen: zowel over energiebalans, positief ouderschap of hoe je belemmerende patronen kan doorbreken. Ook vertel ik met liefde over hoe je een ‘emotional coach’ kunt worden voor je kind en hoe effectief communiceert met je kind.

KATE BOEKEN?

  FAQ

  Hoe lang duurt een talk?

  Dat verschilt, kunnen we in overleg doen.

  Meestal zijn die 45 minuten als volgt opgebouwd:

  – 10 minuten interview als introductie

  – 20 minuten tips en praatje

  – 15 minuten Q&A met publiek

  Welke techniek heb je nodig?

  Een microfoon is fijn voor een grotere zaal – maakt mij niet uit wat voor microfoon dat precies is. Een beamer gebruik ik niet per se, ik kan ook gewoon zonder beamer een praatje houden.

  Kunnen we een voorgesprek houden?

  Natuurlijk! Voordat ik kom spreken we sowieso over de telefoon over wat je precies zoekt en hoe ik dat het beste kan aanpakken, en eventueel kunnen we ook een afspraak maken in Den Haag of Leiden om even een koffie te drinken samen.

  Hoelang blijf je op een event?

  Ik vind het gezellig om de sfeer mee te krijgen, dus zal sowieso ruim op tijd aanwezig zijn, en blijf vaak – mochten jullie dat ook gezellig vinden – ook meelunchen of borrelen. De prijs is wel gebaseerd op een halve dag, dus zou je echt willen dat ik de hele dag blijf of ook aan het eind van de dag nog in een panel plaatsneem, moeten we even opnieuw over het tarief praten.

  Wat is je prijs?

  Mijn tarief als spreker ligt tussen de 250 tot 1.000 euro exclusief BTW per opdracht. Afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Ik reken verder geen reiskosten.

  Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

  Deze vind je onderaan deze FAQ.