fbpx

OVER MIJ

 

 

Hi! Ik ben Kate, Energiebalans specialist voor moeders, positief ouderschap expert en apetrotse moeder van mijn twee kleine helden Jasper (2015), Daan (2016) en mijn lief sterrenkindje.

Na een lang traject van onzekerheid of wij überhaupt ouders mochten worden, is het mijn vriend Luc en mij uiteindelijk gelukkig wel gelukt.

Ontzettend dankbaar waren wij toen ons zoontje Jasper werd geboren. Dat gevoel van geluk, dat wij voelden toen wij Jasper voor de eerste keer ins ons armen mochten houden is niet in woorden te vatten.

En ik – een zelfverzekerde vrouw, die haar leven helemaal op het ritje had – voelde een ding zeker: Ik zou er alles aan doen om mijn kindje gezond en gelukkig op laten groeien. Hem liefdevol opvoeden en hem elke ochtend met een grote glimlach op mijn gezicht uit zijn bedje halen.

De glimlach op mijn gezicht is er elke dag, soms meer en soms minder vrolijk. Maar man, wat vielen alle andere punten aan het begin vies tegen.

Ik voelde me geleefd, had constant het gevoel dat ik het niet goed (genoeg) deed. Op alle vlakken.

Er was een tijd waar ik zelfs overspanningsklachten kreeg: Constante vermoeidheid, rug- en schouderklachten, rondrennen als een kip zonder kop.

Dat was niet de Kate, die ik daarvoor was. Ik was niet de moeder, die ik voor mijn kind zo graag wilde zijn. Ik dacht dat ik de vermoeidheid en het gevoel van zich geleefd voelen gewoon erbij hoort als je een klein kind hebt en dat ik het maar moest doen met de energie die ik had.

Ik had tranen in mijn ogen toen ik besefte dat ik door mijn eigen gesteldheid aan mijn kind twee levenslessen leerde:

  1. Namelijk wat hij moest doen om zich geleefd te voelen en
  2. Slachtoffer te zijn van omstandigheden die blijkbaar niet te veranderen zijn.

Maar dat is niet wat ik aan mijn kind wilde leren. Juist het tegendeel.

Ik kroop uit mijn slachtofferrol en bestudeerde de psychologie van kinderen. Ik investeerde in een opleidingstraject van een bekende therapeut op het gebied van transformatie (familiesystemen, innerlijk kind, communicatie…). Met mijn achtergrond als natuurvoedingskundige en deze nieuwe kennis ontwikkelde ik mijn IMAGINE SUNSHINE methode, om jou als moeder te helpen om je kind te voeden op alle drie de vlakken: BODY, MIND & SOUL.

Drie onderdelen, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Drie onderdelen, die essentieel zijn voor een gezond en gelukkig kind.

Zodat jij op een relaxte, liefdevolle manier er bewust aan kan bijdragen dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets, waar je kind zijn hele leven profijt van heeft. Onbetaalbaar.

En dat zonder jezelf in allerlei bochten te wringen die voor jou niet fijn voelen.
Omdat ik je snap. Ik weet precies hoe het is als je continu tijd en/of energie tekort komt. Als je je geleefd voelt. Als je het gevoel hebt dat je het niet goed (genoeg) doet.

 

LEES HIER OVER HOE IK JE VERDER KAN HELPEN