fbpx

Hi! Ik ben Kate,

Life coach voor moeders met kinderen van 0 - 7 jaar. En apetrotse moeder van mijn twee kleine helden Jasper (2015) & Daan (2016) en mijn lief sterrenkindje.

Na een lang traject van onzekerheid of wij überhaupt ouders mochten worden, is het mijn vriend Luc en mij uiteindelijk gelukkig wel gelukt.

De dankbaarheid en blijdschap die wij voelden toen wij ons zoontje Jasper voor het eerst in de armen mochten houden is niet in woorden te vatten. Ik was vastberaden om er alles aan te doen om de beste, geduldigste en meest liefdevolle moeder voor mijn kind te zijn.

Zonder twijfel deed ik alles uit liefde voor mijn kind.

Maar ik betrapte me er vaker op dat ik een kort lontje had. Ik voelde me geleefd, had constant het gevoel dat ik het niet goed (genoeg) deed. Op alle vlakken. Ik was niet de moeder, die ik zo graag wilde zijn.

Het was tijd om uit mijn slachtofferrol te kruipen en te focussen op het belangrijkste wat er is op deze wereld: De gezondheid en het geluk van mijn kind. Ik investeerde in mijn persoonlijke ontwikkeling en liet me coachen door de beste coaches in Nederland. Deze investeringen waren het mooiste geschenk dat ik mezelf en mijn inmiddels twee kinderen kon maken – de impact op ons eigen leven in geluk en van mijn lieve klanten die ik coach is onbetaalbaar.

Ben jij er ook klaar mee om je geleefd te voelen en het gevoel te hebben dat je het niet goed genoeg doet?

Je hebt alles wat je altijd al wilde, maar toch ben je niet echt gelukkig. Het leven als moeder is regelmatig overweldigend en je voelt je vaak alleen maar moe. Je komt jezelf op manieren tegen, die je nooit van tevoren had verwacht.

Je wil niets liever dan dat je kind gezond en gelukkig is. Je wil je kind leren hoe het geniet van het leven.

Zelf wil je zo graag die ontspannen en leuke moeder worden, die je altijd al had willen zijn. Maar hoe dan? Je hebt eigenlijk helemaal geen energie om iets te veranderen. Je hebt al meer dan genoeg op je to do- lijst staan.

Maar ergens weet je ook dat hoe jij je voelt, invloed heeft op je kind. Je kind observeert wat je doet en kopieert jouw gedrag. Dus als jij je niet energiek en gelukkig voelt, hoe kan je dat dan van je kind verwachten?

Geloof mij. Ik snap je helemaal. Omdat ik precies dat gevoel ook had. Zo slopend.

Maar weet dat het anders kan. Op een manier, die je niet nog meer to do’s oplevert, maar die jou juist lucht en ruimte zal geven.

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn FOOD FOR BODY, MIND & SOUL & FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP trajecten zijn niet zomaar programma's die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en tijdens de gehele duur van het traject beantwoord ik al jouw vragen met liefde.

ENERGY RECHARGE
OCHTEND
Energie, energy, recharge, workshop, Positief ouderschap, gelukkig kind

WORKSHOP

Voel je aan alles dat het tijd is om je energie op te laden? Jezelf met positieve energie te voeden…zodat je ook je kind (weer) met positieve energie kan voeden?

FOOD FOR BODY,
MIND & SOUL

COACHING IN ONLINE COMMUNITY

Ben jij er klaar mee om je geleefd te voelen en het gevoel te hebben dat je het niet goed genoeg doet?

Ik leer je hoe je jezelf en je kind kunt voeden op alle drie de vlakken: body, mind & soul.

FOOD FOR BODY,
MIND & SOUL VIP

1-OP-1 ONLINE COACHING + LIVE DAG

Deze 4 maanden gaan jouw leven transformeren. Van ‘van alles moeten’ naar meer innerlijke rust. Van ‘moeite om alle ballen in de lucht te houden’ naar genieten. Je ontdekt hoe je de moeder voor je kind kunt zijn die je wil zijn.

GRATIS AFFIRMATIES
VOOR KINDEREN

GRATIS AFFIRMATIES voor kinderen

Kinderen van 0 – 7 jaar zijn het meest ontvankelijk voor affirmaties. Download de lijst en voed je kind met deze affirmaties, die positieve invloed hebben op het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van je kind.

GRATIS MEDITATIE
‘INNERLIJKE RUST’
Geleide meditatie: Vind innerlijke rust

GRATIS MEDITATIE voor moeders

Deze meditatie helpt je om in balans te komen. Na het luisteren ervaar je direct meer innerlijke rust.

Zodat je echt kan genieten van alles wat je lief is.

Recensies

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de keuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert zo ontzettend veel energie op”

ALS JE DOET WAT JE DEED, KRIJG JE WAT JE KREEG.

– Albert Einstein

ALLÉÉN BIJ LittleFoodLover

…krijg je deze zes harde garanties

 • IK-SNAP-HELEMAAL-DAT-JE-GEEN-TIJD-HEBT Garantie
  Alles waarmee ik je inspireer is makkelijk en tijdbesparend.
 • JOUW KIND STAAT CENTRAAL Garantie
  De gezondheid en het welzijn van jouw kind hebben voor mij hoogste prioriteit.
 • KWALITEIT Garantie
  Mijn trajecten zijn niet zomaar programma’s die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en ik beantwoord al je vragen met liefde.
 • FEELGOOD Garantie
  Je volgt geen trends maar maakt bewuste keuzes die bij de levensstijl van jullie gezin passen. Weg van onzekerheid en het gevoel van tekort, op naar meer rust en volop genieten.
 • THE PAST IS HISTORY Garantie
  Ook heb je voor je kind(eren) wellicht keuzes gemaakt waar je nu niet meer achter staat, het is oké. Omdat ik ervan overtuigd ben dat wij de beste keuzes maken die we op dat moment kunnen maken. En zonder leermomenten en ervaringen zouden we nu niet staan waar we nu staan. Zie het daarom als cadeau. Je kunt erop vertrouwen dat ik er geen oordeel over heb.

COMMUNITY

Word nu gratis lid en je wordt als eerste getipt over:

 • Hoe je de moeder voor je kind kan zijn, die je wil zijn
 • Handvatten om minder overweldigd of moe te zijn
 • Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van positief ouderschap
Word nu gratis lid en word dan als eerste getipt over: