fbpx

Hi! Ik ben Kate,

Life coach voor moeders met kinderen van 0 - 7 jaar. En apetrotse moeder van mijn twee kleine helden Jasper (2015) & Daan (2016) en mijn lief sterrenkindje.

Na een lang traject van onzekerheid of wij überhaupt ouders mochten worden, is het mijn vriend Luc en mij uiteindelijk gelukkig wel gelukt.

De dankbaarheid en blijdschap die wij voelden toen wij ons zoontje Jasper voor het eerst in de armen mochten houden is niet in woorden te vatten. Ik was vastberaden om er alles aan te doen om de beste, geduldigste en meest liefdevolle moeder voor mijn kind te zijn.

Zonder twijfel deed ik alles uit liefde voor mijn kind.

Maar ik betrapte me er vaker op dat ik een kort lontje had. Ik voelde me geleefd, had constant het gevoel dat ik het niet goed (genoeg) deed. Op alle vlakken. Ik was niet de moeder, die ik zo graag wilde zijn.

Het was tijd om uit mijn slachtofferrol te kruipen en te focussen op het belangrijkste wat er is op deze wereld: De gezondheid en het geluk van mijn kind. Ik investeerde in mijn persoonlijke ontwikkeling en liet me coachen door de beste coaches in Nederland. Deze investeringen waren het mooiste geschenk dat ik mezelf en mijn inmiddels twee kinderen kon maken – de impact op ons eigen leven in geluk en van mijn lieve klanten die ik coach is onbetaalbaar.

Ben jij er ook klaar mee om je geleefd te voelen en het gevoel te hebben dat je het niet goed genoeg doet?

Je hebt alles wat je altijd al wilde, maar toch ben je niet echt gelukkig. Het leven als moeder is regelmatig overweldigend en je voelt je vaak alleen maar moe. Je komt jezelf op manieren tegen, die je nooit van tevoren had verwacht.

Je wil niets liever dan dat je kind gezond en gelukkig is. Je wil je kind leren hoe het geniet van het leven.

Zelf wil je zo graag die ontspannen en leuke moeder worden, die je altijd al had willen zijn. Maar hoe dan? Je hebt eigenlijk helemaal geen energie om iets te veranderen. Je hebt al meer dan genoeg op je to do- lijst staan.

Maar ergens weet je ook dat hoe jij je voelt, invloed heeft op je kind. Je kind observeert wat je doet en kopieert jouw gedrag. Dus als jij je niet energiek en gelukkig voelt, hoe kan je dat dan van je kind verwachten?

Geloof mij. Ik snap je helemaal. Omdat ik precies dat gevoel ook had. Zo slopend.

Maar weet dat het anders kan. Op een manier, die je niet nog meer to do’s oplevert, maar die jou juist lucht en ruimte zal geven.

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn FOOD FOR BODY, MIND & SOUL & FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP trajecten zijn niet zomaar programma's die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en tijdens de gehele duur van het traject beantwoord ik al jouw vragen met liefde.

ENERGY RECHARGE OCHTEND
Energie, energy, recharge, workshop, Positief ouderschap, gelukkig kind

Voel je aan alles dat het tijd is om je energie op te laden? Jezelf met positieve energie te voeden…zodat je ook je kind (weer) met positieve energie kan voeden?

Dan is deze workshop perfect voor jou.

Na afloop van de ENERGY RECHARGE OCHTEND voor moeders:

 • Voel je een duidelijk verschil in je energie niveau
 • Heb je rust in je hoofd
 • Heb je op jou persoonlijk afgestemde, makkelijk toepasbare tools in handen om zelf je energie op elk moment te kunnen verhogen

 

Voor wie?

 • Voor moeders van kinderen van 0 – 7 jaar
 • …die zich op dit moment of regelmatig geleefd voelen
 • …die vaker het gevoel hebben dat zij het niet goed (genoeg) doen
 • …die hun kind(eren) liefdevolle, positieve energie willen geven maar deze energie op dit moment zelf tekort komen
 • …die in een kleine groep van max. 8 andere lieve moeders zichzelf (en hierdoor ook hun kind) willen voeden op alle drie vlakken: body, mind & soul

 

Wanneer en waar?

Op één van de volgende data:

 • Zaterdag, 6 juli 2019 (vol/ geen beschikbare plekken)
 • Zaterdag, 7 september 2019 (nog 6 plekken)
 • Zaterdag, 5 oktober 2019 (nog 8 plekken)
 • Tijdstip: 9.30 – 12.30 uur
 • Op een mooie locatie in regio Den Haag/ Leiden (ik kies elke keer een andere mooie locatie, vandaar dat de locatie nog niet wordt aangegeven)
 • Moeders combineren deze workshop vaker met een dagje/ weekendje aan zee; alleen of met het gezin
FOOD FOR BODY, MIND & SOUL

Wil je graag 4 maanden lang tweewekelijks door mij gecoacht worden in een groep met gelijkgestemde, lieve moeders? Lees dan snel verder…

Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject vindt plaats in een besloten Online Community op Facebook waarin ik jou tweewekelijks intensief coach en ik om de week in een live vraag en antwoord sessie jouw vragen beantwoord.

Met mijn bewezen LittleFoodLover methode help ik jou als moeder om je kind te voeden op alle drie de vlakken: BODY, MIND & SOUL.

Zodat jij op een relaxte, liefdevolle manier er bewust aan kan bijdragen dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets, waar je kind zijn hele leven profijt van heeft. Onbetaalbaar.

En dat zonder jezelf in allerlei bochten te wringen die voor jou niet fijn voelen.
Omdat ik je snap. Ik weet precies hoe het is als je continu tijd en/of energie tekort komt. Als je je geleefd voelt. Als je het gevoel hebt dat je het niet goed (genoeg) doet. 

Na afloop van het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject:

 • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de fysieke en mentale ontwikkeling van je kind positief kunt steunen.
 • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Maak je bewuste keuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt.
 • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen. En als je kind beter slaapt, dan slaap jij ook beter 😉

Ik begeleid je door de zes essentiële thema’s die de basis vormen voor een gezond en gelukkig kind.

Jouw FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject begint met een 1-op-1 kick-start Skype call met mij. Omdat ik het erg belangrijk vind om jou persoonlijk te leren kennen en meer over jou en je unieke gezin te ervaren.

Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject kan je lekker op je gemak kan volgen wanneer het jou het beste uitkomt en je bent maar liefst 4 maanden lid! Het grootste gedeelte van het traject bestaat uit video- en audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

 

VOOR WIE IS HET FOOD FOR BODY, MIND & SOUL TRAJECT GESCHIKT?

In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP

Wil je 4 maanden lang 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid en daarnaast onderdeel zijn van een groep gelijkgestemde, lieve moeders die elkaar steunen en upliften? Een groep, die ik tweewekelijks coach en waar je vragen kan stellen die je op dat moment hebt?

Hier lees je wat het 1-OP-1 FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT precies inhoud:

 • Je profiteert van alle voordelen van het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Traject en daarnaast begeleid ik je persoonlijk 1-op-1.
 • Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn.
 • Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT bestaat uit een tweewekelijkse begeleiding in de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community en vier 1-op-1 Skype coachingsgesprekken van 45 minuten.
 • Elk coachingsgesprek is helemaal afgestemd op jou en jouw gezin.
 • Daarnaast ontmoeten wij elkaar op een live workshop dag, samen met de andere lieve moeders uit het INNER CIRCLE traject.
 • In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je gelijkgestemde moeders die je het beste gunnen en steun bieden.

LET OP: wees er snel bij, ik heb namelijk maximaal 10 plekken voor het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP traject.

 

VOOR WIE IS HETFOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT GESCHIKT?

Als jij naast de coaching in de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community vier maanden lang 1-op-1 wil worden begeleid, is het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT de perfecte keuze voor jou.

In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

Ik vind het super belangrijk dat de energie van de groep juist is en dat de groep enorm bij elkaar past. En natuurlijk ook dat wij een match zijn.

Daarom wil ik je uitnodigen voor een gratis SOULFOOD GESPREK, waarin ik je sowieso 3 tips geef op het gebied van FOOD FOR BODY, MIND & SOUL voor je kind en wij elkaar vrijblijvend kunnen leren kennen om te bepalen of wij met elkaar in zee willen.

 

Recensies

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de keuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert zo ontzettend veel energie op”

ALS JE DOET WAT JE DEED, KRIJG JE WAT JE KREEG.

– Albert Einstein

ALLÉÉN BIJ LittleFoodLover

…krijg je deze zes harde garanties

 • IK-SNAP-HELEMAAL-DAT-JE-GEEN-TIJD-HEBT Garantie
  Alles waarmee ik je inspireer is makkelijk en tijdbesparend.
 • JOUW KIND STAAT CENTRAAL Garantie
  De gezondheid en het welzijn van jouw kind hebben voor mij hoogste prioriteit.
 • KWALITEIT Garantie
  Mijn trajecten zijn niet zomaar programma’s die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en ik beantwoord al je vragen met liefde.
 • FEELGOOD Garantie
  Je volgt geen trends maar maakt bewuste keuzes die bij de levensstijl van jullie gezin passen. Weg van onzekerheid en het gevoel van tekort, op naar meer rust en volop genieten.
 • THE PAST IS HISTORY Garantie
  Ook heb je voor je kind(eren) wellicht keuzes gemaakt waar je nu niet meer achter staat, het is oké. Omdat ik ervan overtuigd ben dat wij de beste keuzes maken die we op dat moment kunnen maken. En zonder leermomenten en ervaringen zouden we nu niet staan waar we nu staan. Zie het daarom als cadeau. Je kunt erop vertrouwen dat ik er geen oordeel over heb.

COMMUNITY

Word nu gratis lid en je wordt als eerste getipt over:

 • Hoe je de moeder voor je kind kan zijn, die je wil zijn
 • Handvatten om minder overweldigd of moe te zijn
 • Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van positief ouderschap
Word nu gratis lid en word dan als eerste getipt over: