fbpx

Geïnterviewd door:

Media exposure

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn trajecten zijn niet zomaar programma's die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en tijdens de gehele duur van het traject beantwoord ik al jouw vragen met liefde.

IN 21 DAGEN MEER ENERGIE &
VERBINDING MET JE KIND

ONLINE TRAINING

Struggle jij op dit moment met je energiebalans en is het welbekende lontje vaak korter dan dat je eigenlijk zou willen? Wil je een geduldigere moeder zijn voor je kinderen maar wil dat op dit moment niet echt lukken?

Dan is deze online training perfect voor jou.

We gaan 21 dagen intensief werken aan je mindset, je krijgt een berg van mijn bewezen kennis en we gaan vooral praktisch aan de slag om concrete stappen te zetten naar de energieke versie van jezelf en om op een opbouwende manier met de emoties en het gedrag van je kind om te gaan.

Wij beginnen maandag, 11 mei (de dag dat onze kinderen weer naar school/ kdv/ gastouder gaan en wij iets meer tijd hebben).

21 dagen lang krijg jij elke dag een korte video van mij in je mailbox waarin ik een makkelijk toepasbare tip met je deel die binnen no-time positief effect op jouw energiebalans heeft en je helpt om je kind positief op te voeden.

Deze online training volg je in maximaal 3 minuten per dag (video van maximaal 2 minuten en soms vraag ik je om iets te doen die dag wat je maximaal 1 minuut tijd kost). Sommige dingen leveren je zelfs tijd op (en sowieso levert je alles energie op).

Tijdens deze 21 dagen mag je mij alle vragen stellen die je hebt op het gebied van energiebalans en positief opvoeden. Ik help je persoonlijk om het beste uit deze 21 dagen te halen.

Aan het einde van de 21 dagen heb je een persoonlijke roadmap (printable), die je helpt om ook na deze 21 dagen je focus te houden op jouw energiebalans en de liefdevolle verbinding met je kind.

In deze online training begeleid ik je ook nog eens 21 dagen lang persoonlijk…als je vragen hebt, ben ik je sparring partner en geef ik je aanvullend advies als je dat nodig hebt. Hoe tof is dat.

Tenzij je alles al perfect op de rit hebt. Dan heb je niets aan deze training. Maar als dat niet zo is dan weet ik zeker dat je deze training zal helpen om nu echt concrete stappen te zetten.

 

Je investering bedraagt

€ 39 incl. BTW

POSITIEF OUDERSCHAP
MASTERY
Positief ouderchap mastery

ONLINE PROGRAMMA + 2-WEKELIJKSE ONLINE COACHING + DRIE 1-OP-1 COACHING SESSIES

Wil je je kind positief opvoeden? En ben je klaar voor meer balans tussen werk, gezin & tijd voor jezelf?

Je kinderen zijn het allerbelangrijkste in je leven, maar 24/7 thuiszitten is niets voor jou. Je hebt jaren gestudeerd en hard gewerkt voor de plek waar je nu staat. Op papier heb je alles wat je altijd wilde hebben. Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles geweldig voor elkaar hebt. Maar dit voelt voor jou anders…

 

Herken jij dit?

 • Dat welbekende lontje is vaak een stuk korter dan dat je eigenlijk zou willen. Regelmatig hoor je jezelf tegen je kinderen schreeuwen of is je partner de sjaak. En daar kun je je achteraf enorm schuldig over voelen.
 • Je vraagt je af hoe anderen toch al die ballen in de lucht houden terwijl het voor jou voelt alsof je op alle vlakken tekort schiet. Je snakt naar rust in je hoofd, rust in je gezin en tijd voor jezelf.
 • Je wilt je kind zo graag optimaal steunen in zijn ontwikkeling. Maar je energieniveau is vaak net voldoende om de dag door te komen. In de avond lig je vaak languit op de bank te Netflixen terwijl je met een schuin oog door je Instagram timeline heen scrolt. Op het moment dat jij je (vaak te laat) weer naar je bed sleept kun je hier flink van balen. Weer niks ‘nuttigs’ of leuks gedaan vanavond.
 • Je merkt op dat je kinderen steeds vaker je gedrag kopiëren of erg opstandig zijn. Dit heeft een negatieve invloed op de sfeer bij jullie thuis.

Maar het vinden van een fijne balans die voor jóu werkt lijk je maar niet te kunnen vinden. Je bent bang dat je niet de moeder voor je kinderen kunt zijn, die je zo graag wil zijn.

 

Welkom lieve mama. Je bent hier op de goede plek.

 

Deze 12 weken gaan jouw leven transformeren. Van ‘van alles moeten’ naar meer innerlijke rust. Van ‘moeite om alle ballen in de lucht te houden’ naar genieten. Je ontdekt hoe je de moeder voor je kind kunt zijn die je wil zijn.

Niet door tijdelijk ‘symptomen’ te bestrijden met mindfulness trucjes, maar met blijvend resultaat. Op een luchtige, speelse manier gaan wij van het jaar 2020 het mooiste jaar ooit maken voor jou en je kinderen. Zodat jij (weer) volop kunt genieten en de geduldige moeder wordt die je wil zijn. In liefdevolle verbinding met je kinderen.

 

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY is een online programma, dat je lekker op je gemak kunt volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Het bestaat uit 7 modules en je hebt maar liefst 6 maanden toegang tot alle lessen. Ik sta 6 maanden lang om de week klaar om in een besloten Online Community op Facebook live al jouw vragen te beantwoorden. En daarnaast heb je ook nog drie 1-op-1 coaching sessies met mij waarin ik je help om je droomresultaat nog sneller te bereiken.

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY kan je lekker op je gemak volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Een groot gedeelte van het programma bestaat uit video- en audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

 

€ 497 incl. BTW

of 6 x € 87

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te helpen naar een leven waarin jij volop geniet!

 

JA, DIT WIL IK!

1 – OP – 1
COACHING

1-OP-1 COACHING

Wil je 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid?

Ik kom een dagdeel naar je toe en help je met het maken van reuzenstappen naar jouw doelen toe, die wij tijdens het kennismakingsgesprek samen definiëren.

Ik draai een dagdeel mee op een dag dat jij thuis bent met je kind(eren), observeer en geef je direct tools en handvatten mee die je makkelijk in je huidig leven kunt implementeren en waardoor je je kind(eren) nog beter leert begrijpen. Niet belerend, maar juist verhelderend – om je bewustzijn te vergroten. Daardoor ga jij zelf meer genieten en je kind(eren) nog beter ondersteunen in hun ontwikkeling.

Ongeveer een maand later plannen wij een follow-up video call waarin wij gaan reflecteren op de stappen die jij hebt gemaakt en jij mij alle vragen kunt stellen die je hebt.

Na ons follow-up call geef ik je toegang tot mijn online programma POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY, waarin ik je stap voor stap door middel van concrete oefeningen help om steeds bewuster te leven. Je profiteert van alle voordelen van het online programma en kunt het programma volgen wanneer het voor jou het beste uitkomt; je hebt maar liefst 6 maanden toegang.

 

Ongeveer op de helft van deze 6 maanden heb je nog een 1-op-1 coachingscall met mij, die ervoor gaat zorgen dat jij blijvende resultaten gaat behalen.

 

Even alle voordelen van de 1-op-1 coaching op een rijtje:

 • Kennismakingsgesprek, waarin wij jouw persoonlijke doelen gaan definiëren en ik je 3 tips geef op het gebied van energiebalans en/ of positief ouderschap
 • Ik kom een dagdeel naar jou toe en coach je on the spot
 • Follow-up gesprek (ongeveer een maand nadat ik bij jou was geweest)
 • 6 maanden toegang tot het POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY programma, waarin ik je in 7 modules begeleid naar meer energiebalans en je leer hoe je je kinderen optimaal kunt steunen in hun ontwikkeling. Om de week beantwoord ik al je vragen in een besloten online omgeving
 • 1-op-1 coachingscall die ervoor gaat zorgen dat jij blijvende resultaten gaat behalen

 

€ 897 incl. BTW

of 4 x € 227 

 

Plan je vrijblijvend & gratis KENNISMAKINGSGESPREK in, waarin wij samen jouw persoonlijke doelen definiëren en ik je sowieso 3 tips geef op het gebied van energiebalans voor jou als moeder en/ of positief ouderschap. Daarnaast leren we elkaar tijdens dit gesprek beter kennen om zo te kunnen bepalen of wij met elkaar in zee willen.

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om je persoonlijk te leren kennen!

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de keuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert zo ontzettend veel energie op”

Is er een belangrijkere investering dan de gezondheid het het geluk van je kind?

...in mijn wereld niet

ALS MOEDER WIL JE NIETS LIEVER DAN DAT JE KIND GEZOND EN GELUKKIG IS.

Met mijn bewezen IMAGINE SUNSHINE methode help ik jou als moeder om je kind te voeden op alle drie de vlakken: BODY, MIND & SOUL.

Zodat jij op een relaxte, liefdevolle manier er bewust aan kan bijdragen dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets, waar je kind zijn hele leven profijt van heeft. Onbetaalbaar.

En dat zonder jezelf in allerlei bochten te wringen die voor jou niet fijn voelen.
Omdat ik je snap. Ik weet precies hoe het is als je continu tijd en/of energie tekort komt. Als je je geleefd voelt. Als je het gevoel hebt dat je het niet goed (genoeg) doet. 

Als je er klaar voor bent om dit nu op een liefdevolle manier te veranderen, dan bekijk hieronder hoe ik jou hierbij kan helpen.

Wil je graag bewuste keuzes maken

…is dit wat de IMAGINE SUNSHINE begeleiding je oplevert:

 • Jij gaat je kind helpen om volledig zichzelf te kunnen zijn en zich optimaal te ontwikkelen.
 • Je draagt er bewust aan bij dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets waar je kind voor de rest van zijn/ haar leven profijt van heeft.
 • Je krijgt boordevol inspiratie die je gemakkelijk kunt integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Je zintuigen worden zó geprikkeld dat je er volop van gaat genieten.
 • Je doorbreekt oude patronen die jou als moeder belemmeren.
 • Je leven wordt zo veel luchtiger dan dat het nu is.
 • Je ervaart een immens verschil in je energieniveau en krijgt tools en handvatten om je energie op een makkelijke manier te verhogen.

FAQ

Ik heb meerdere kinderen. Zijn de trajecten dan ook geschikt voor mij?

Zeker weten.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat kan.

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY:
– In 2 termijnen van 49 Euro. 1e termijn bij aanvangen 2e termijn bij start maand 2.

1-OP-1 COACHING:
– In 4 termijnen van 147 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e termijn een maand later, 3e termijn bij start maand 3 en 4e termijn bij start maand 4.

Zijn de trajecten uitsluitend voor moeders of ook voor vaders?

Ik heb er bewust voor gekozen om het gehele aanbod uitsluitend voor moeders toegankelijk te maken. Mijn motivatie hiervoor is dat ik gelijkgestemde bij elkaar wil brengen en ik de moeders alle ruimte wil geven om zich kwetsbaar op te kunnen stellen als zij dat willen. Ik vind het belangrijk om hun hiervoor een ‘veilige’ omgeving te bieden. Mijn ervaring is dat deze energie verandert in gemengde groepen.

Maar uiteraard help ik lieve vaders graag in de vorm van gratis inspiratie en kunnen zij losse coaching sessies met mij boeken.