fbpx

Geïnterviewd door:

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn trajecten zijn niet zomaar programma's die je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces en tijdens de gehele duur van het traject beantwoord ik al jouw vragen met liefde.

LOSSE COACHING SESSIE

Heb je het gevoel dat alles op jouw schouders last, je direct na het wakker worden al futloos voelt dat je lontje steeds korter word?

Boek dan nu een losse coaching sessie en ik leer je hoe je je energieniveau makkelijk naar een hoger level kunt tillen.

De sessies zijn online of in Brasserie Buitenhuis in Valkenburg, Zuid-Holland (wat jij fijner vindt). De coaching sessie duurt 75 minuten.

 

Je investering bedraagt

€ 77 incl. BTW

JA, DIT WIL IK!

 

LOSSE COACHING boeken

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY
POSITIEF OUDERSCHAP ONLINE MASTERCLASS

ONLINE PROGRAMMA + 2-WEKELIJKSE ONLINE COACHING

Wil je je kind positief opvoeden? En ben je klaar voor meer balans tussen werk, gezin & tijd voor jezelf?

Je kinderen zijn het allerbelangrijkste in je leven, maar 24/7 thuiszitten is niets voor jou. Je hebt jaren gestudeerd en hard gewerkt voor de plek waar je nu staat. Op papier heb je alles wat je altijd wilde hebben. Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles geweldig voor elkaar hebt. Maar dit voelt voor jou anders…

 

Herken jij dit?

 • Dat welbekende lontje is vaak een stuk korter dan dat je eigenlijk zou willen. Regelmatig hoor je jezelf tegen je kinderen schreeuwen of is je partner de sjaak. En daar kun je je achteraf enorm schuldig over voelen.
 • Je vraagt je af hoe anderen toch al die ballen in de lucht houden terwijl het voor jou voelt alsof je op alle vlakken tekort schiet. Je snakt naar rust in je hoofd, rust in je gezin en tijd voor jezelf.
 • Je wilt je kind zo graag optimaal steunen in zijn ontwikkeling. Maar je energieniveau is vaak net voldoende om de dag door te komen. In de avond lig je vaak languit op de bank te Netflixen terwijl je met een schuin oog door je Instagram timeline heen scrolt. Op het moment dat jij je (vaak te laat) weer naar je bed sleept kun je hier flink van balen. Weer niks ‘nuttigs’ of leuks gedaan vanavond.
 • Je merkt op dat je kinderen steeds vaker je gedrag kopiëren of erg opstandig zijn. Dit heeft een negatieve invloed op de sfeer bij jullie thuis.

Maar het vinden van een fijne balans die voor jóu werkt lijk je maar niet te kunnen vinden. Je bent bang dat je niet de moeder voor je kinderen kunt zijn, die je zo graag wil zijn.

 

Welkom lieve mama. Je bent hier op de goede plek.

 

Deze 7 weken gaan jouw leven transformeren. Van ‘van alles moeten’ naar meer innerlijke rust. Van ‘moeite om alle ballen in de lucht te houden’ naar genieten. Je ontdekt hoe je de moeder voor je kind kunt zijn die je wil zijn.

Niet door tijdelijk ‘symptomen’ te bestrijden met mindfulness trucjes, maar met blijvend resultaat. Op een luchtige, speelse manier gaan wij van het jaar 2020 het mooiste jaar ooit maken voor jou en je kinderen. Zodat jij (weer) volop kunt genieten en de geduldige moeder wordt die je wil zijn. In liefdevolle verbinding met je kinderen.

 

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY is een online programma, dat je lekker op je gemak kunt volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Het bestaat uit 7 modules, die je in 7 weken kunt doorlopen. Maar wil je het rustiger aandoen, kan dat ook. Je hebt maar liefst 6 maanden toegang tot alle lessen en ik sta 6 maanden lang om de week klaar om in een besloten Online Community op Facebook live al jouw vragen te beantwoorden.

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY kan je lekker op je gemak volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Een groot gedeelte van het programma bestaat uit video- en audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

 

€ 297 incl. BTW

TIJDELIJK VOOR:

€ 147 incl. BTW

of 4 x € 39 

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te helpen naar een leven waarin jij volop geniet!

 

JA, DIT WIL IK!

1-OP-1 COACHING

4 X 1-OP-1 COACHING

+

Alle voordelen van POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY

 

Wil je  1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid en daarnaast van alle voordelen genieten van het POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY PROGRAMMA?

 

Hier lees je wat je 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT precies inhoud:

 • Je profiteert van alle voordelen van het POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY PROGRAMMA en daarnaast begeleid ik je persoonlijk 1-op-1.
 • Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn.
 • Elk coachingsgesprek duurt 75 minuten en is helemaal afgestemd op jou en jouw gezin.
 • In de POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY Online Community ontmoet je gelijkgestemde moeders die je het beste gunnen en steun bieden.

 

€ 597 incl. BTW

TIJDELIJK VOOR:

€ 397 incl. BTW

of 4 x € 99,95 

 

VOOR WIE IS HET 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT GESCHIKT?

Als jij naast de coaching in de POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY Online Community een half jaar lang 1-op-1 wil worden begeleid, is het 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT de perfecte keuze voor jou.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te helpen naar een leven waarin jij volop geniet!

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de keuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert zo ontzettend veel energie op”

Is er een belangrijkere investering dan de gezondheid het het geluk van je kind?

...in mijn wereld niet

ALS MOEDER WIL JE NIETS LIEVER DAN DAT JE KIND GEZOND EN GELUKKIG IS.

Met mijn bewezen IMAGINE SUNSHINE methode help ik jou als moeder om je kind te voeden op alle drie de vlakken: BODY, MIND & SOUL.

Zodat jij op een relaxte, liefdevolle manier er bewust aan kan bijdragen dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets, waar je kind zijn hele leven profijt van heeft. Onbetaalbaar.

En dat zonder jezelf in allerlei bochten te wringen die voor jou niet fijn voelen.
Omdat ik je snap. Ik weet precies hoe het is als je continu tijd en/of energie tekort komt. Als je je geleefd voelt. Als je het gevoel hebt dat je het niet goed (genoeg) doet. 

Als je er klaar voor bent om dit nu op een liefdevolle manier te veranderen, dan bekijk hieronder hoe ik jou hierbij kan helpen.

Wil je graag bewuste keuzes maken

…is dit wat de IMAGINE SUNSHINE begeleiding je oplevert:

 • Jij gaat je kind helpen om volledig zichzelf te kunnen zijn en zich optimaal te ontwikkelen.
 • Je draagt er bewust aan bij dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets waar je kind voor de rest van zijn/ haar leven profijt van heeft.
 • Je krijgt boordevol inspiratie die je gemakkelijk kunt integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Je zintuigen worden zó geprikkeld dat je er volop van gaat genieten.
 • Je doorbreekt oude patronen die jou als moeder belemmeren.
 • Je leven wordt zo veel luchtiger dan dat het nu is.
 • Je ervaart een immens verschil in je energieniveau en krijgt tools en handvatten om je energie op een makkelijke manier te verhogen.

FAQ

Ik heb meerdere kinderen. Zijn de trajecten dan ook geschikt voor mij?

Zeker weten.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat kan.

POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY:
– In 2 termijnen van 49 Euro. 1e termijn bij aanvangen 2e termijn bij start maand 2.

1-OP-1 COACHING:
– In 4 termijnen van 147 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e termijn een maand later, 3e termijn bij start maand 3 en 4e termijn bij start maand 4.

Zijn de trajecten uitsluitend voor moeders of ook voor vaders?

Ik heb er bewust voor gekozen om het gehele aanbod uitsluitend voor moeders toegankelijk te maken. Mijn motivatie hiervoor is dat ik gelijkgestemde bij elkaar wil brengen en ik de moeders alle ruimte wil geven om zich kwetsbaar op te kunnen stellen als zij dat willen. Ik vind het belangrijk om hun hiervoor een ‘veilige’ omgeving te bieden. Mijn ervaring is dat deze energie verandert in gemengde groepen.

Maar uiteraard help ik lieve vaders graag in de vorm van gratis inspiratie en kunnen zij losse coaching sessies met mij boeken.