fbpx

DECODE YOUR SOUL PURPOSE

10 weken deep dive in jouw unieke codes, bestaand uit:

 

WEEK 1:
HUMAN DESIGN READING VAN JE UNIEKE BLUEPRINT via Zoom (inclusief opname van de reading). Wij duiken diep in jouw unieke HUMAN DESIGN & jouw unieke gaves = o.a. Wat betekent het voor jou om in je (energie) flow te zijn/ te komen? 

+ on-demand coaching*

 

WEEK 3 T/M 10:
Vier 1-op-1 deep dives in je gene keys (unieke genetische codes) waarin ik de ‘GENIUS sequence’ van je HUMAN DESIGN/ GENE KEYS chart voor je lees en ik je hier maar liefst 2,5 maanden lang on-demand op coach!*

  • Week 3: LIFE’S WORK
  • Week 5: EVOLUTION/ GROWTH/ (QUANTUM) LEAPS
  • Week 7: RADIANCE/ EMBODIMENT (= jouw connectie met het quantumveld)
  • Week 9: PURPOSE

+ implementatievragen om het direct in je leven te integreren
+ on-demand coaching*
+ opnames van alle deep-dives

 

GEDURENDE HET GEHELE TRAJECT:

Maar liefst 2,5 maanden heb je on-demand 1:1 support van mij persoonlijk voor alle vragen die hebt. En natuurlijk bespreken wij ook je antwoorden op de implementatievragen en coach ik je daarop (via Instagram DM)*

 

*Je mag mij gedurende het gehele traject al je vragen via Instagram DM sturen, die ik minimaal elke dinsdag en donderdag met liefde voor je ga beantwoorden (gesproken bericht of videobericht). Deze 2,5 maanden on-demand support beginnen direct na je HUMAN DESIGN READING.

DECODE YOUR SOUL PURPOSE

VOOR 1111,-

OF 3 TERMIJNEN x 377,- OF 6 TERMIJNEN x 199,-

 

JA, DIT WIL IK!

 

LET OP: Al mijn 1:1 traject plekken zijn op dit moment uitgeboekt. Je kan je toegang nu al scoren, dan ben je verzekerd van de eerste plek die vrij komt; maar weet dat onze eerste afspraak pas mid mei plaats vindt.

Heb je nog een vraag over DECODE YOUR SOUL PURPOSE? Stuur me dan even een DM via mijn Instagram account @unlock.your.codes

Celebrity fotograaf en moeder van twee kinderen @marilynbartman zegt: ‘IK HEB ZOVEEL GELEERD VAN HAAR IN ZO’N KORTE TIJD‘.

Mamablogger en moeder van een zoontje @cherithvanbelle.nl zegt: ‘IK PAS NU DE TIPS VAN @POSITIEFOPVOEDEN (mijn naam op Instagram 😉 TOE EN HET WERKT ECHT SUPER! VEEL MEER RUST VOOR MASON EN MIJ.

Kelly, mama van 2 kleine kinderen zegt: ‘IK DROOMDE ECHT VAN DEZE HARMONIE IN HUIS EN DANKZIJ JOU HEBBEN WIJ DIE GEVONDEN.’

Lotte, mama van drie kleine kinderen zegt: ‘IK MERK DAT IK VANDAAG AL VEEL MEER GEDULD HAD.’