fbpx
Decode your soul purpose

DECODE YOUR SOUL PURPOSE

10 weken deep dive in jouw unieke codes, bestaand uit:

 

WEEK 1:
HUMAN DESIGN READING & KICK-OFF via Zoom (90 minuten, inclusief opname van de reading). Wij duiken diep in jouw unieke HUMAN DESIGN CHART (energietype, signature, non-self, profiel, authority, alle energiecentra & channels)  = o.a. Wat betekent het voor jou om in je (energie) flow te zijn/ te komen? Hoe neem jij beslissingen (aligned decisions), die 100% goed voor je voelen?

 

WEEK 3 T/M 10:
Vier deep dive pre-recorded (voor jou persoonlijk opgenomene!) trainingen over je gene keys (unieke genetische codes) waarin ik de ‘GENIUS sequence’ van je HUMAN DESIGN/ GENE KEYS chart voor je lees en ik je hier maar liefst 2,5 maanden lang op coach!*

  • Week 3: LIFE’S WORK
  • Week 5: EVOLUTION/ GROWTH/ (QUANTUM) LEAPS
  • Week 7: RADIANCE/ EMBODIMENT (= jouw connectie met het quantumveld)
  • Week 9: PURPOSE

+ implementatievragen om het direct in je leven te integreren + on-demand coaching*

 

GEDURENDE HET GEHELE TRAJECT:

Maar liefst 2,5 maanden heb je on-demand 1:1 support van mij persoonlijk voor alle vragen die hebt. En natuurlijk bespreken wij ook je antwoorden op de implementatievragen en coach ik je daarop (via Instagram DM)*

 

*Je mag mij gedurende het gehele traject al je vragen via Instagram DM sturen, die ik minimaal elke dinsdag en donderdag met liefde voor je ga beantwoorden (gesproken bericht of videobericht). Deze 2,5 maanden on-demand support beginnen direct na je HUMAN DESIGN READING. Alle persoonlijke deep-dives worden naar jou toegestuurd; je kan dus alles terugkijken/terugluisteren zo vaak je maar wilt.

DECODE YOUR SOUL PURPOSE

VOOR 1111,-

OF 3 TERMIJNEN x 377,- OF 6 TERMIJNEN x 197,-

 

JA, DIT WIL IK!

 

Wil je liever live (online) deep-dive calls i.p.v. de pre-recorded deep-dives? Dat kan. De prijs van dit traject is dan 2222,-. Wil je het live traject boeken of heb je nog een vraag over DECODE YOUR SOUL PURPOSE? Stuur me dan even een DM via mijn Instagram account @unlock.your.codes

Celebrity fotograaf en moeder van twee kinderen @marilynbartman zegt: ‘IK HEB ZOVEEL GELEERD VAN HAAR IN ZO’N KORTE TIJD‘.

Mamablogger en moeder van een zoontje @cherithvanbelle.nl zegt: ‘IK PAS NU DE TIPS VAN @POSITIEFOPVOEDEN (mijn naam op Instagram 😉 TOE EN HET WERKT ECHT SUPER! VEEL MEER RUST VOOR MASON EN MIJ.

Kelly, mama van 2 kleine kinderen zegt: ‘IK DROOMDE ECHT VAN DEZE HARMONIE IN HUIS EN DANKZIJ JOU HEBBEN WIJ DIE GEVONDEN.’

Lotte, mama van drie kleine kinderen zegt: ‘IK MERK DAT IK VANDAAG AL VEEL MEER GEDULD HAD.’