fbpx
In 21 dagen meer energie en verbinding met je kind

Struggle jij op dit moment met je energiebalans en is het welbekende lontje vaak korter dan dat je eigenlijk zou willen?

Wil je concrete stappen zetten om meer rust in je gezin te krijgen en de verbinding met je kinderen nog sterker te maken?

Dan is deze online training perfect voor jou.

Meer energie en verbinding met je kind

We gaan 21 dagen intensief werken aan je mindset, je krijgt een berg van mijn bewezen kennis en we gaan vooral praktisch aan de slag om concrete stappen te zetten naar de energieke versie van jezelf en om op een opbouwende manier met de emoties en het gedrag van je kind om te gaan.
21 dagen lang krijg jij elke dag een korte video van mij in je mailbox waarin ik een makkelijk toepasbare tip met je deel die binnen no-time positief effect op jouw energiebalans heeft en je helpt om je kind positief op te voeden.

 

In maximaal 3 minuten per dag

Deze online training volg je in maximaal 3 minuten per dag (video van maximaal 2 minuten en soms vraag ik je om iets te doen die dag wat je maximaal 1 minuut tijd kost). Sommige dingen leveren je zelfs tijd op (en sowieso levert je alles energie op).

Persoonlijke begeleiding

Tijdens deze 21 dagen mag je mij alle vragen stellen die je hebt op het gebied van energiebalans en positief opvoeden.
In deze online training begeleid ik je ook nog eens 21 dagen lang persoonlijk…je mag mij alle vragen stellen die je hebt op het gebied van energiebalans en positief opvoeden. Ik ben je sparring partner en geef ik je aanvullend advies als je dat nodig hebt. Ik help je persoonlijk om het beste uit deze 21 dagen te halen.

 

Blijvend resultaat

Aan het einde van de 21 dagen heb je een persoonlijke roadmap (printable), die je helpt om ook na deze 21 dagen je focus te houden op jouw energiebalans en de liefdevolle verbinding met je kind.
Tenzij je alles al perfect op de rit hebt. Dan heb je niets aan deze training. Maar als dat niet zo is dan weet ik zeker dat je deze training zal helpen om nu echt concrete stappen te zetten.

…en dat alles voor slechts 1 Euro per dag!

Geïnterviewd door:

Geinterviewd door KEK Mama, BNN Vara, Psychologie Magazine, Vriendin

 

Je investering bedraagt

€ 39 incl. BTW

Tijdelijk voor 21 Euro