fbpx

DEEP DIVE TRAJECT

 

Wil je graag 3 maanden lang tweewekelijks door mij gecoacht worden in een groep met gelijkgestemde, lieve moeders? Lees dan snel verder…

Het DEEP DIVE TRAJECT vindt plaats in een besloten Online Community op Facebook waarin ik jou tweewekelijks intensief coach en ik om de week in een live vraag en antwoord sessie jouw vragen beantwoord.

Ik leer je hoe jij je kind een gezond eetpatroon aan kan leren. Een eetpatroon waar je kind zijn hele leven lang profijt van heeft. Op een manier waar JIJ je goed bij voelt en die bij jullie gezin past.

 

Na afloop van het DEEP DIVE TRAJECT:

  • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de smaakontwikkeling van je kind optimaal kunt bevorderen.
  • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
  • Heb je een voedingsplan die focust op het belangrijkste wat er is: de gezondheid van je kind.
  • Maak je bewuste voedingskeuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt. Zonder urenlang in de keuken te staan. Simpelweg omdat wij moeders al druk genoeg zijn.
  • Je voelt je zeker in je keuzes en laat je niet (meer) onzeker maken door trends, misleidende teksten op productverpakkingen of meningen van anderen.
  • Je kind krijgt alle belangrijke voedingsstoffen binnen die nodig zijn om goed te groeien en zich optimaal te ontwikkelen.
  • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen. En als je kind beter slaapt, dan slaap jij ook beter 😉

 

Ik begeleid je door de zes essentiële thema’s die de basis vormen voor een gezond en gelukkig kind.

Jouw Deep Dive Traject begint met een 1-op-1 kick-start Skype call met mij. Omdat ik het erg belangrijk vind om jou persoonlijk te leren kennen en meer over jou en je unieke gezin te ervaren.

Het Deep Dive Traject kan je lekker op je gemak kan volgen wanneer het jou het beste uitkomt en je bent maar liefst 3 maanden lid! Het grootste gedeelte van het traject bestaat uit video- en audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

 

Je investering bedraagt

€247 incl. BTW

of 3 x €97

 

VOOR WIE IS HET DEEP DIVE TRAJECT GESCHIKT?

In de Deep Dive Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

Ik vind het super belangrijk dat de energie van de groep juist is en dat de groep enorm bij elkaar past. En natuurlijk ook dat wij een match zijn. Wees daarom van harte welkom om via het contactformulier een 20 minuten kennismakingsgesprek via Skype in te plannen als je hierover nog vragen hebt.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je persoonlijk te leren kennen!

 

JA, IK WIL INVESTEREN IN DE GEZONDHEID VAN MIJN KIND!

 

Betaling in 1 keer
BETALING IN 3 TERMIJNEN