fbpx

1-OP-1 ABOVE & BEYOND TRAJECT

 

Wil je 3 maanden lang 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid en daarnaast onderdeel zijn van een groep gelijkgestemde, lieve moeders die elkaar steunen en upliften? Een groep, die ik tweewekelijks coach en waar je vragen kan stellen die je op dat moment hebt?

Hier lees je wat het 1-OP-1 ABOVE & BEYOND TRAJECT precies inhoud:

  • Je profiteert van alle voordelen van het Deep Dive Traject en daarnaast begeleid ik je persoonlijk 1-op-1.
  • Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn. Daarnaast krijg je recepten en productadviezen van mij, die je helpen om een gezonde maaltijd voor je kind op tafel te zetten, zonder urenlang in de keuken te staan.
  • Het ABOVE & BEYOND TRAJECT bestaat uit een tweewekelijkse begeleiding in de Deep Dive Online Community, een kick-start video call aan het begin van je traject en daarnaast drie 1-op-1 Skype coachingsgesprekken van 45 minuten.
  • Elk coachingsgesprek is helemaal afgestemd op jou en jouw gezin.
  • In de DEEP DIVE Online Community ontmoet je gelijkgestemde moeders die je het beste gunnen en steun bieden.

 

Je investering bedraagt

€597 incl. BTW

3 x €210

 

VOOR WIE IS HET ABOVE & BEYOND TRAJECT GESCHIKT?

Als jij naast de coaching in de Deep Dive Online Community zes maanden lang 1-op-1 wil worden begeleid, is het ABOVE & BEYOND TRAJECT de perfecte keuze voor jou.

In de Deep Dive Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

Ik vind het super belangrijk dat de energie van de groep juist is en dat de groep enorm bij elkaar past. En natuurlijk ook dat wij een match zijn. Wees daarom van harte welkom om via het contactformulier een 20 minuten kennismakingsgesprek via Skype in te plannen als je hierover nog vragen hebt.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je persoonlijk te leren kennen!

 

JA, IK WIL INVESTEREN IN DE GEZONDHEID VAN MIJN KIND!

Betaling in 1 keer
BETALING IN 3 TERMIJNEN