fbpx

Een leuke en drukke baan, een prachtig gezin, een huis.. Jij mag in je handjes knijpen. Toch?

Nou.. Eigenlijk ligt dat niet zo simpel..

Ja, natuurlijk ben je hartstikke gelukkig met je gezin (althans, meestal dan ;-)). En natuurlijk ben je blij dat je een baan hebt en een huis.

Maar toch lijkt het misschien alsof je momenteel achter alle feiten aan loopt te rennen. Dat die to-do-lijst alleen maar langer lijkt te worden. Je voelt je onrustig, je lontje lijkt drastisch korter te worden (waar je eventuele partner en kinderen soms de dupe van zijn) en je betrapt jezelf er vaker dan je lief is op dat je tegen je kinderen zit te snauwen…en dat terwijl je zo veel liefde in je hebt en je wil dat je kinderen in een liefdevolle omgeving opgroeien.

Je zet jezelf continu op de laatste plek. Eerst de rest, dan jij. En echt genieten? Nou.. eerlijk gezegd valt daar waarschijnlijk nog heel veel winst te behalen.

Is dit herkenbaar?

  Tijd voor jezelf? Say what?

Als de kinderen in bed liggen, de was is gedaan, de vaatwasser loopt te draaien en de kruimels van de vloer zijn gezogen.. Dan is het tijd voor jezelf. Toch? Helaas betekent dit vaak dat je in de avond als een uitgebluste lappenpop op de bank naar de tv loopt te staren. Want die energie lijkt na 20:00 in de avond volledig weg te zijn.


√  
Onrust

Die ellenlange to-do-lijstjes, al die klusjes die nog af moeten.. Het lijkt wel chaos in je hoofd. Je moet zoveel en van alle kanten lijkt er aan je getrokken te worden. Jij bent toe aan rust. Rust in je hoofd en in je lijf.


√  
Half-half

Er wordt van alles van je verwacht. Je aandacht verspreid je over alle rollen die moet vervullen maar je merkt dat je hierdoor niet 100% kan genieten. In de speeltuin check je nog even je mail, tijdens het koken app je nog even met die vriendin.. Alles lijkt soms door elkaar te lopen en je mist soms focus en échte aandacht. Alles gebeurt een beetje half-half.


√  
Frustratie

Je weet vaak niet zo goed hoe je met driftbuien of boosheid van je kinderen om moet gaan en hoe je je kinderen het beste kan helpen met het reguleren van hun emoties. Vaker dan dat je zou willen zit je tegen je kinderen te snauwen en is de sfeer bij jullie thuis getekend door frustratie. En daar kun je je achteraf enorm schuldig over voelen.

Plan hier je vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek

Gedurende de 3 maanden van het 1-op-1 traject spreken wij elkaar om de week. Dat zorgt ervoor  dat jij blijvende resultaten gaat behalen – omdat wij tijdens de calls op jouw unieke situatie in kunnen gaan en ik je ga daarop ga coachen wat jij (en je kinderen) op dat moment nodig hebben.

Daarnaast geef ik je toegang tot mijn online programma POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY, waarin ik je stap voor stap door middel van concrete oefeningen help om steeds bewuster te leven. Je kunt het online programma volgen wanneer het voor jou het beste uitkomt; je hebt maar liefst 6 maanden toegang, zodat je op een later moment nog even terug kunt kijken als je dat fijn vindt.

Even alle voordelen van de 1-op-1 coaching op een rijtje:

  • Kennismakingsgesprek, waarin wij jouw persoonlijke doelen gaan definiëren en ik je 3 tips geef op het gebied van energiebalans en/ of positief ouderschap
  • 6 coachingscalls, die volledig afgestemd zijn op jouw vooruitgang en wat jij en je gezin op dat moment nodig hebben
  • 6 maanden toegang tot het POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY programma, waarin ik je in 7 modules begeleid naar meer energiebalans en je leer hoe je je kinderen optimaal kunt steunen in hun ontwikkeling.
Plan hier je vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek

€ 897 incl. BTW

of 4 x € 227

 

Plan je vrijblijvend & gratis KENNISMAKINGSGESPREK in, waarin wij samen jouw persoonlijke doelen definiëren en ik je sowieso 2 tips geef op het gebied van energiebalans voor jou als moeder en/ of positief ouderschap. Daarnaast leren we elkaar tijdens dit gesprek beter kennen om zo te kunnen bepalen of wij met elkaar in zee willen.

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om je persoonlijk te leren kennen!

Plan hier je vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek
MODULES VAN HET POSITIEF OUDERSCHAP PROGRAMMA:
1. ENERGY RECHARGE

 – Doelen

– Mindset

–  Zelfkennis

–  Energiebalans

2. INNERLIJKE RUST

– Uit je hoofd naar je hart

– Pleasergedrag

– Meningen van anderen

– Bewuste keuzes

3. OPRUIMEN/ LOSLATEN

– Belemmerende patronen doorbreken

– Loslaten

– Ruimte maken

– Je ‘rugzak’ uit het verleden legen

4. GEDACHTEPATRONEN

– Je verhaal herschrijven

– Nu herinneringen maken voor later

– Later terugkijken op gelukkig leven

– Meer luchtigheid in je leven brengen

5. EMOTIONAL COACH ZIJN VOOR JE KIND

– Je kind nog beter leren begrijpen

– Emotional coach zijn voor je kind

– Tools voor een gelukkig kind

6. PERSOONLIJKHEIDSTYPE VAN JE KIND

– Welk persoonlijkheidstype is je kind?

– Effectieve communicatie met je kind

– Kwaliteit versus kwantiteit

7. SPELEN SAMEN MET JE KIND

– Leren van onze kinderen

– Creëren & consumeren

– Terugblik & jouw persoonlijke roadmap

8. BONUSSEN: EXPERT MASTERCLASSES & WORKOUT

– Hooggevoeligheid

– Voeding als energie

– 6 minuten workout