fbpx
Aligned Launching gids

ALIGNED LAUNCHING by design
(e-book)
9,70 Euro

In de ALIGNED LAUNCHING gids ontdek je – gebaseerd op jouw unieke HUMAN DESIGN CHART – welke zelfsabotage patronen jouw succesvolle(re) lanceringen in de weg staan en hoe jij weer in alignment komt met jouw specifieke energieën; zodat jij jezelf niet langer kleinhoudt. Shine, beautiful & spread your beautiful message into the world! Je koopt deze gids in de pre-sale voor een pre-sale prijs…verwachte oplevering: 30 oktober)

BRAND ARCHETYPES by design

JOUW BRAND ARCHETYPES by design
(e-book)
9,70 Euro

Vergelijk jij jezelf met andere onderneemsters omdat jij het liefst ook zo’n STERKE BRAND zou willen hebben als zij? …en dat terwijl je weet dat jij hier bent om juist op jouw EIGEN MANIER impact te maken? Jouw HUMAN DESIGN CHART vertelt je wat jouw BRAND authentiek maakt. En precies dat heb ik in het JOUW BRAND ARCHETYPES by design e-book voor je uitgewerkt.

Authenticity

AUTHENTICITY
(masterclass)
9,70 Euro

In de authenticity masterclass ontdek je hoe jouw HUMAN DESIGN energietype gedesigned is om succesvol te ondernemen. Heel vaak werden ons tijdens onze kindertijd namelijk manieren aangeleerd die zo he-le-maal niet passen bij wat ons gelukkig maakt. In deze masterclass ontdek je wat wél bij je past…zodat jij volop jezelf kan zijn in jouw business en succesvol onderneemt op JOUW unieke manier.

EMOTIONAL EXCELLENCE - Understand your unique emotional codes and unlock your feeling of inner peace

EMOTIONAL EXCELLENCE
(Module 1 van het online programma)
9,70 Euro

Emotionele intelligentie is gewoonweg een ‘must’ om succesvol te ondernemen zonder uitputting. Alleen heeft onze generatie voor het grootste deel niet geleerd om op een opbouwende manier met onze emoties om te gaan. Ontdek in de eerste module van mijn EMOTIONAL EXCELLENCE online programma welke patronen jouw hieromtrent in de weg staan…zodat deze jou niet meer in de weg staan.

Wil jij deep-diven in jouw unieke BUSINESS BY DESIGN?

KLIK DAN HIER!

Heb je een vraag? DM me dan op Instagram (@unlock.your.codes) of stuur een mailtje naar kate@imaginesunshine.nl.