fbpx

Voer uw zoekwoorden in

1-OP-1 COACHING

1-OP-1 COACHING

Wil je 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid?

Ik kom een dagdeel naar je toe en help je met het maken van reuzenstappen naar jouw doelen toe, die wij tijdens het kennismakingsgesprek samen definiëren.

Ik draai een dagdeel mee op een dag dat jij thuis bent met je kind(eren), observeer en geef je direct tools en handvatten mee die je makkelijk in je huidig leven kunt implementeren en waardoor je je kind(eren) nog beter leert begrijpen. Niet belerend, maar juist verhelderend – om je bewustzijn te vergroten. Daardoor ga jij zelf meer genieten en je kind(eren) nog beter ondersteunen in hun ontwikkeling.

Ongeveer een maand later plannen wij een follow-up video call waarin wij gaan reflecteren op de stappen die jij hebt gemaakt en jij mij alle vragen kunt stellen die je hebt.

Plan hier je vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek

Na ons follow-up call geef ik je toegang tot mijn online programma POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY, waarin ik je stap voor stap door middel van concrete oefeningen help om steeds bewuster te leven. Je profiteert van alle voordelen van het online programma en kunt het programma volgen wanneer het voor jou het beste uitkomt; je hebt maar liefst 6 maanden toegang.

Ongeveer op de helft van deze 6 maanden heb je nog een 1-op-1 coachingscall met mij, die ervoor gaat zorgen dat jij blijvende resultaten gaat behalen.

Even alle voordelen van de 1-op-1 coaching op een rijtje:

  • Kennismakingsgesprek, waarin wij jouw persoonlijke doelen gaan definiëren en ik je 3 tips geef op het gebied van energiebalans en/ of positief ouderschap
  • Ik kom een dagdeel naar jou toe en coach je on the spot
  • Follow-up gesprek (ongeveer een maand nadat ik bij jou was geweest)
  • 6 maanden toegang tot het POSITIEF OUDERSCHAP MASTERY programma, waarin ik je in 7 modules begeleid naar meer energiebalans en je leer hoe je je kinderen optimaal kunt steunen in hun ontwikkeling. Om de week beantwoord ik al je vragen in een besloten online omgeving
  • 1-op-1 coachingscall die ervoor gaat zorgen dat jij blijvende resultaten gaat behalen
Plan hier je vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek

€ 697 incl. BTW

of 6 x € 119,95

 

Plan je vrijblijvend & gratis KENNISMAKINGSGESPREK in, waarin wij samen jouw persoonlijke doelen definiëren en ik je sowieso 3 tips geef op het gebied van energiebalans voor jou als moeder en/ of positief ouderschap. Daarnaast leren we elkaar tijdens dit gesprek beter kennen om zo te kunnen bepalen of wij met elkaar in zee willen.

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om je persoonlijk te leren kennen!

Plan hier je vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek
MODULES VAN HET POSITIEF OUDERSCHAP PROGRAMMA: