fbpx

imagine sunshine PODCAST: Energiebalans & Positief ouderschap

Energiebalans, Positief ouderschap

De IMAGINE SUNSHINE podcast is een LIFE CHANGING podcast voor moeders die willen leren hoe je als moeder meer energie & innerlijke rust kan ervaren en het gevoel krijgt dat je het goed doet.

Als jij alles wilt leren over jouw ENERGIEBALANS  als moeder, POSITIEF OUDERSCHAP en hoe je vanuit verbinding met jezelf en met je kind concrete stappen kan zetten naar een leven waarin jij en je hele gezin echt genieten, dan is deze podcast perfect voor jou!

Wanneer je moeder wordt, kom je jezelf op andere manieren tegen dan voordat je moeder was. Naar mijn mening is dat de mooiste uitnodiging van het leven aan jou om keuzes te maken waar jij blij van wordt. Zodat je later op een leven terug kan kijken waarin jij innerlijke rust hebt ervaren en echt hebt genoten van alles waar jij gelukkig van wordt.

Hiervoor is een ‘PEACE OF MIND’ MINDSET nodig en deze podcast gaat je helpen om je deze mindset eigen te maken.

Ik ben ENERGIEBALANS SPECIALIST voor moeders, POSITIEF OUDERSCHAP expert en trotse moeder van mijn kleine helden Jasper,  (geb. in 2015), Daan (geb. in 2016) en mijn sterrenkindje (geb. in 2013).

ENERGIE & POSITIEF OUDERSCHAP zijn thema’s waar ik super gepassioneerd over ben en die naar mijn mening ook onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Als jij één of meerdere van deze thema’s interessant vindt, weet ik zeker dat je geïnspireerd zult raken!

Dus ABONNEER JE GRATIS op deze podcast en laat je lekker inspireren om de allerbeste versie van jezelf te worden!

Liefs, Kate

Recente afleveringen: